Boek je verblijf

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Na de persconferentie van vrijdag 18 juni heeft de Nederlandse overheid nieuwe versoepelingen aangekondigd. Het kabinet heeft besloten om de vierde stap in het openingsplan door te voeren op 26 juni.

Dit houdt voor ons in dat vanaf 26 juni onze restaurants (onder voorwaarde) weer langer open mogen. Van 06.00 uur tot 00.00 uur zullen onze restaurants geopend zijn voor bezoekers, zowel voor hotelgasten als niet-hotelgasten. Ook zal onze bar opnieuw geopend zijn tot 00.00. Ga voor meer informatie naar onze restaurantpagina.

Vanaf 5 juni zal onze Spa ook weer volledig zijn deuren mogen openen voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten. Kijk voor meer informatie en voor het maken van een reservering op de websites van onze Spa’s:  Vitality Spa en Village Spa.

Voor alle gasten en bezoekers blijven de bestaande maatregelen nog steeds gelden. Dit houdt in dat men 1,5 meter afstand van elkaar houdt en het dragen van een mondkapje verplicht is.

De landelijke maatregelen van het coronavirus zijn hier verder te lezen.

Stap voor stap kunnen we er samen alles aan doen om het virus niet verder te verspreiden. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren.

Mocht je je reservering willen wijzigen of annuleren dan vragen wij je om contact op te nemen met de maatschappij waar je hebt geboekt. Heb je geboekt via onze eigen website, mail dan naar reservations.city@corendonhotels.com. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar onze FAQ pagina voor vragen en antwoorden.

Gratis highspeed wifi
24-uurs receptie
Selfservice check-in
Tours & Tickets
Fietsverhuur
Bazar (24/7 Lobby shop)
Vergaderzalen
Bagageruimte
Parkeren

Boek je verblijf

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Corendon City Hotel Amsterdam

Corendon City Hotel Amsterdam is een uniek hotel in Amsterdam dat haar deuren opende begin 2015. Het heeft een gunstige locatie en is gelegen nabij het Vondelpark en de RAI Amsterdam. Voor zowel een zakelijk als vrijetijdsverblijf kun je in één van de hotelkamers of suites zeer comfortabel overnachten. Alle hotelkamers zijn ruim, hebben een stijlvol interieur en luxe badkamer. Je wordt uitgerust wakker op het speciale Corendon bed, een exclusief ontwerp. Uniek is onze 737 Suite met een echte Boeing 737 cockpit met aangrenzend een hotelsuite en boardroom. Verder biedt Corendon City Hotel Amsterdam gratis wifi in het hele hotel!

Maak je verblijf nog relaxter en bezoek de 1000 m² grote Vitality Spa. Je waant je hier in oriëntaalse sferen en geniet van de meest moderne wellness faciliteiten. Cor & Don’s Restaurant is de huiskamer van het hotel. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat smul je hier van gastronomische burgers en de lekkerste specialiteiten uit de mediterrane keuken. Voor een drankje schuif je aan in onze bar.

Bij het Corendon City Hotel Amsterdam hebben wij het Green Key Gold keurmerk, het hoogst haalbare niveau voor duurzaamheid binnen de toerisme- en recreatiebranche. Op de pagina Duurzaamheid en in dit document lees je meer over Green Key en wat dit voor onze hotels betekent.

Gasten beoordelen dit hotel gemiddeld met een 8.4!