Boek je verblijf

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Beste gast,

Na de persconferentie van dinsdag 18 mei is de Nederlandse overheid gekomen met versoepelingen. Het kabinet heeft besloten om de tweede stap in het openingsplan door te voeren op 18 mei. Dit houdt voor ons in dat vanaf 18 mei ons terras (onder voorwaarde) weer open mag van 07.00 uur tot 20.00 voor bezoekers, zowel voor hotelgasten als niet-hotelgasten.

Het zwembad en de fitness ruimte mogen weer open zijn. Spa behandelingen zijn ook mogelijk. Reserveer jouw massage / behandeling spa website.

Mocht je je reservering willen wijzigen of annuleren dan vragen wij je om contact op te nemen met de maatschappij waar je hebt geboekt. Heb je geboekt via onze eigen website, mail dan naar reservations.city@corendonhotels.com. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar onze FAQ pagina voor vragen en antwoorden.

Gratis highspeed wifi
24-uurs receptie
Selfservice check-in
Tours & Tickets
Fietsverhuur
Bazar (24/7 Lobby shop)
Vergaderzalen
Bagageruimte
Parkeren

Boek je verblijf

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Corendon City Hotel Amsterdam

Corendon City Hotel Amsterdam is een uniek hotel in Amsterdam dat haar deuren opende begin 2015. Het heeft een gunstige locatie en is gelegen nabij het Vondelpark en de RAI Amsterdam. Voor zowel een zakelijk als vrijetijdsverblijf kun je in één van de hotelkamers of suites zeer comfortabel overnachten. Alle hotelkamers zijn ruim, hebben een stijlvol interieur en luxe badkamer. Je wordt uitgerust wakker op het speciale Corendon bed, een exclusief ontwerp. Uniek is onze 737 Suite met een echte Boeing 737 cockpit met aangrenzend een hotelsuite en boardroom. Verder biedt Corendon City Hotel Amsterdam gratis wifi in het hele hotel!

Maak je verblijf nog relaxter en bezoek de 1000 m² grote Vitality Spa. Je waant je hier in oriëntaalse sferen en geniet van de meest moderne wellness faciliteiten. Cor & Don’s Restaurant is de huiskamer van het hotel. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat smul je hier van gastronomische burgers en de lekkerste specialiteiten uit de mediterrane keuken. Voor een drankje schuif je aan in onze bar.

Bij het Corendon City Hotel Amsterdam hebben wij het Green Key Gold keurmerk, het hoogst haalbare niveau voor duurzaamheid binnen de toerisme- en recreatiebranche. Op de pagina Duurzaamheid en in dit document lees je meer over Green Key en wat dit voor onze hotels betekent.

Gasten beoordelen dit hotel gemiddeld met een 8.4!