Boek je verblijf

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Beste gast,

Vanuit de overheid is besloten om strengere maatregelen door te voeren om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit zal invloed hebben op onderstaande faciliteiten die helaas tot ten minste 28 april gesloten moeten blijven:

  • Cor & Don’s Restaurant. Afhalen is nog wel mogelijk met onze take away
  • Gedeeltelijke sluiting van Vitality Spa & Fitness*

Spa behandelingen zijn weer mogelijk. Reserveer jouw massage / behandeling via onze spa website. 

Roomservice is ook niet toegestaan, maaltijdservice is alleen toegestaan bij afhalen.

Mocht u uw reservering willen wijzigen of annuleren dan vragen wij u om contact op te nemen met de maatschappij waar u heeft geboekt. Heeft u geboekt via onze eigen website, mail dan naar reservations.city@corendonhotels.com. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze FAQ pagina voor vragen en antwoorden.

Gratis highspeed wifi
24-uurs receptie
Selfservice check-in
Tours & Tickets
Fietsverhuur
Bazar (24/7 Lobby shop)
Vergaderzalen
Bagageruimte
Parkeren

Boek je verblijf

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Corendon City Hotel Amsterdam

Corendon City Hotel Amsterdam is een uniek hotel in Amsterdam dat haar deuren opende begin 2015. Het heeft een gunstige locatie en is gelegen nabij het Vondelpark en de RAI Amsterdam. Voor zowel een zakelijk als vrijetijdsverblijf kun je in één van de hotelkamers of suites zeer comfortabel overnachten. Alle hotelkamers zijn ruim, hebben een stijlvol interieur en luxe badkamer. Je wordt uitgerust wakker op het speciale Corendon bed, een exclusief ontwerp. Uniek is onze 737 Suite met een echte Boeing 737 cockpit met aangrenzend een hotelsuite en boardroom. Verder biedt Corendon City Hotel Amsterdam gratis wifi in het hele hotel!

Maak je verblijf nog relaxter en bezoek de 1000 m² grote Vitality Spa. Je waant je hier in oriëntaalse sferen en geniet van de meest moderne wellness faciliteiten. Cor & Don’s Restaurant is de huiskamer van het hotel. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat smul je hier van gastronomische burgers en de lekkerste specialiteiten uit de mediterrane keuken. Voor een drankje schuif je aan in onze bar.

Bij het Corendon City Hotel Amsterdam hebben wij het Green Key Gold keurmerk, het hoogst haalbare niveau voor duurzaamheid binnen de toerisme- en recreatiebranche. Op de pagina Duurzaamheid en in dit document lees je meer over Green Key en wat dit voor onze hotels betekent.

Gasten beoordelen dit hotel gemiddeld met een 8.4!