Fotografen, Geert Snoeijer en Őzden Karababa, kregen de opdracht om voor het Corendon City Hotel Amsterdam unieke fotokunstwerken te ontwikkelen. Stads- en landschapselementen binnen en rondom de omgeving Amsterdam en Istanbul. Puzzelstukjes van beide steden die geresulteerd hebben in prachtige kunst. Fotokunstwerken waar de sfeer van Amsterdam en Istanbul verwerkt zijn in één beeld.

Corendon City Hotel Amsterdam

Het Corendon City Hotel Amsterdam telt 263 kamers. De moderne en comfortabele kamers zijn verdeeld over zeven etages, elk voorzien van een ander fotokunstwerk. Deze prachtige foto’s zijn in verwerkt in de kamers & suites. Elk fotokunstwerk bestaat uit elementen van beide steden, verenigd in één beeld. Een denkbeeldige stad waarbij iconische stadselementen van Istanbul en Amsterdam in elkaar geschoven zijn.

Elk kunstwerk is een compilatie bestaande uit een compilatie van één foto van Istanbul en één van Amsterdam. Zo laat elk kunstwerk een panorama zien van een denkbeeldige stad. Bijvoorbeeld een skyline foto vanaf het IJ in Amsterdam waarin de Basiliek van de Heilige St. Nicolaas is vervangen door de Galata toren in Istanbul.

Magie & Realiteit

De vermenging van beide sferen en beelden hebben geleid tot magische fotokunstwerken. Kunstwerken die in eerste instantie bewondering oproepen die vervolgens, door de kleine, nieuwe ontdekkingen, nieuwsgierigheid opwekken. Unieke beelden waar magie en realiteit elkaar ontmoeten. Word betoverd!

Bekijk hieronder de zeven prachtige fotokunstwerken die te bezichtigen zijn in het Corendon City Hotel Amsterdam. 

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!