In Cor & Don’s Restaurant kunt u de gehele dag genieten van eten en drinken. U kunt hier ontbijten, lunchen en dineren.

Reserveer hier

Burgers & More

In Cor & Don’s Restaurant kunt u genieten van overheerlijke burgers. Cor & Don’s Restaurant serveert dagelijks van 12:00 – 17:00 een uitgebreid Burgers & More lunchmenu. Laat u verrassen door gastronomische burgers van verse, ambachtelijke en verantwoorde ingrediënten die met veel zorg en perfectie door onze chef samengesteld zijn.

Burgers & More lunchkaart

Royaal Corendon ontbijt

Cor & Don’s Restaurant gaat al vroeg in de ochtend open. Het restaurant is volledig voorbereid om uw dag goed te starten met een internationaal ontbijtbuffet. Geniet van ons royale Corendon ontbijt, volop keuze!

Ma-vrij: 06:30 – 10:30
Zat-zon: 06:30 – 11:00

Volwassenen: €15,- per persoon

Kinderen tot 12 jaar: €10,- per persoon

Mediterrane keuken met lokale smaken

U kunt in Cor & Don’s Restaurant van lunchtijd tot ‘s avonds laat genieten van onze specialiteiten. Onze koks combineren de Mediterrane keuken met lokale smaken. Wij raden u een selectie van vegetarische, gezonde en vetarme gerechten aan!

Bar

Cor & Don’s Bar is een eigentijdse open bar. De moderne bar is de perfecte plek om u te laten verrassen door onze medewerkers met passie voor eten en drinken. Zij maken een heerlijke, verse cocktail voor u! Geniet gedurende de zomer van perfecte service op ons zonnige terras. Ontspan met een ijskoud drankje en zwoele lounge klanken. Uiteraard kunt u ook dineren op het terras.

Bekijk barkaart

Menukaart

Cor & Don’s Restaurant maakt gebruik van seizoensgebonden producten. De smaken en gerechten op het menu veranderen regelmatig.

Bekijk lunchkaart bekijk dinerkaart Bekijk dessertkaart

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!