Hotel informatie

Wat is het adres van Corendon City Hotel Amsterdam?

Corendon Hotels & Resorts

Aletta Jacobslaan 7

1066 BP Amsterdam

Nederland

Telefoonnumer +31 20 8207820

Wat is de snelste route van Amsterdam Airport Schiphol naar het hotel?

De snelste route met het openbaar vervoer vanaf Schiphol naar het Corendon City Hotel Amsterdam is met de trein vanaf Schiphol naar station ‘Amsterdam Sloterdijk’. Vanaf hier stapt u in metro 50 richting ‘Gein’, stap uit bij de halte ‘Henk Sneevlietweg’. Vanaf hier is het slechts 100 meter lopen naar ons hotel.

Wilt u meteen kennis maken met het stadscentrum van Amsterdam? Neem dan de trein van Schiphol naar ‘Amsterdam centraal station’. Hier stapt u op tramlijn 2, lijn 2 is verkozen tot een van de mooiste tramlijnen in de wereld door National Geographic. Vergeet niet om uit te stappen bij ‘Johan Huizingalaan’ terwijl u geniet van de prachtige stad Amsterdam. Vanaf deze stop is het nog maar 300 meter lopen naar het Corendon City Hotel Amsterdam.

Wat is de snelste route van het hotel naar het Amsterdamse stadscentrum?

Uiteraard zijn er meerdere wegen om met het openbaar vervoer het stadscentrum van Amsterdam te bereiken. De makkelijkste en vooral ook mooiste manier is met tram 2. Slechts 300 meter van het hotel bevindt zich de tramhalte ‘Johan Huizingalaan’. Hier kunt u op een van de mooiste tramlijnen ter wereld stappen. Geniet van alles wat Amsterdam u te bieden heeft!

Kan er bij het hotel geparkeerd worden?

Corendon City Hotel Amsterdam beschikt over een grote parkeergelegenheid met 100 parkeerplaatsen die speciaal voor gasten van het hotel, restaurant en de Vitality Spa gereserveerd zijn. Een dagkaart voor parkeren kost €20,- per auto per dag of €1,- per 30 minuten. In het weekend kost een dagkaart €15,- per auto per dag.

Biedt het hotel een shuttle-service aan?

Corendon City Hotel Amsterdam biedt geen shuttle-service aan. Ons Front Office team helpt u graag met het plannen van uw reis. U kunt hiervoor contact opnemen met: +31 (0) 20 82 07 820.

Mag er gerookt worden in het hotel?

Corendon City Hotel Amsterdam is een rookvrij hotel. In de kamers en openbare ruimtes van het hotel mag niet gerookt worden. Als u toch wilt roken, kunt u gebruik maken van de daarvoor bestemde rookruimtes naast de ingang van het hotel en op de parkeerplaats.

Zijn huisdieren toegestaan?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.

Biedt het hotel gratis Wi-Fi aan?

Ja, in het gehele hotel kunt u gratis gebruikmaken van Wi-Fi.

Wanneer is het servicecenter te bereiken?

Het servicecenter is te bereiken via het volgende telefoonnummer: +31 20 8207888.

  • Maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 uur.
  • Zaterdag t/m zondag van 09.00-17.00 uur.
Is er een fietsverhuur?

Het Corendon City Hotel Amsterdam beschikt over een fietsverhuur. Vraag bij de receptie voor informatie over de prijzen en de mogelijkheden.

Check-in/ Check-out

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur. Wij kunnen helaas niet garanderen dat uw kamer voor 15.00 uur beschikbaar is. Mocht uw kamer toch al beschikbaar zijn als u eerder in ons hotel aankomt, dan kunt u voor een vroege check-in kiezen voor €10,- per uur.

Is uw kamer toch nog niet beschikbaar of u kiest liever niet voor een vroege check-in, dan biedt het hotel de mogelijkheid om uw bagage achter te laten in onze opslagruimte tot de kamer beschikbaar is. Als uw kamer wel beschikbaar is kunt u uiteraard meteen inchecken.

De receptie is 24 uur per dag open. U kunt gebruikmaken van onze self check-in kiosken om in of uit te checken.

Tot hoe laat kan ik uitchecken?

Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 12:00 ‘s middags. In het geval van een late check-out rekent het hotel €10,00 per uur, tot 18:00. Bij een check-out na 18:00 rekent het hotel het volledige tarief van die dag. De mogelijkheid tot laat uitchecken hangt af van de beschikbaarheid van de dag, en kan niet van tevoren gegarandeerd worden. Indien een late check-out niet mogelijk is, is het uiteraard mogelijk van onze gratis bagageopslag gebruik te maken.

De receptie is 24 uur per dag open. U kunt gebruikmaken van onze self check-in kiosken om in of uit te checken.

Moet ik een deposit betalen bij aankomst in het hotel?

Bij aankomst vragen wij u om een deposit van € 50,- per kamer per nacht te betalen als garantie voor het gebruik van eventuele extra’s. Het is mogelijk om de deposit te voldoen door middel van een autorisatie op uw creditcard.

Reserveringen

Heb ik een creditcard nodig om een reservering te maken?

Ja, een creditcard garantie is noodzakelijk voor het maken van een kamerreservering. Als u geen creditcard heeft, neem dan contact op met het Service Center op +31-20 8207888.

Welke betaalmethodes worden geaccepteerd?

Wij accepteren alle gangbare wereldwijde credit cards, zoals Visa, Mastercard, American Express, Maestro Card en Discover. Als u geen creditcard heeft, neem dan contact op met het Service Center op +31-20 8207888.

Hoe oud moet ik zijn om een reservering te maken?

Wij accepteren geen kamerreservering van gasten jonger dan 18 jaar. U dient 18 jaar of ouder te zijn om een kamer te reserveren bij ons.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Reserveringen op basis van Flexibel Tarief:
Wanneer u een reservering maakt met een van onze standaard tarieven kunt u tot 24 uur voor de inchecktijd op de dag van aankomst uw reservering gratis annuleren. In geval van een late annulering of no-show brengen wij alleen de kosten van de eerste nacht in rekening.

Reserveringen op basis van Non-Refundable Prijzen:
Wanneer u een van onze non-refundable tarieven boekt, garanderen wij u de beste prijs.
In ruil daarvoor brengen wij na het boeken direct de kosten van de reservering in rekening, en kunt u de reservering niet meer gratis wijzigen of annuleren. Mocht u toch uw reservering willen annuleren, dan is een restitutie helaas niet mogelijk.

Kan ik ontbijt bijboeken?

De makkelijkste en voordeligste manier om te genieten van ons speciale Corendon ontbijt is door een kamer te boeken inclusief ontbijt. Indien u een kamer zonder ontbijt geboekt heeft, kunt u deze natuurlijk altijd nog bijboeken bij aankomst in het hotel.

Kan er een extra bed op de kamer geplaatst worden?

Ja, dit is mogelijk. Indien u een extra bed wilt bijboeken kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling via: +31 (0) 20 820 78 88 of reservations.vitalityamsterdam@corendonhotels.com

Kan er een babybedje op de kamer geplaatst worden?

Babybedjes zijn beschikbaar op aanvraag. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling via: +31 (0) 20 820 78 88 of reservations.vitalityamsterdam@corendonhotels.com

Is entree tot de Vitality Spa & Pool bij mijn reservering inbegrepen?

Entree tot de Vitality Spa & Pool is enkel bij uw reservering inbegrepen wanneer u een Junior Suite geboekt heeft. Indien u een ander kamertype geboekt heeft, kunt u gebruik maken van een gereduceerd tarief. De Vitality Fitness is daarentegen gratis voor alle hotelgasten en gedurende 24/7 geopend.

De Vitality Spa & Pool zijn enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het gebruik van badkleding en slippers is verplicht. Wij adviseren om vooraf een reservering te maken via: +31(0)20-8207890 of spa.vitalityamsterdam@corendonhotels.com. Lees voor uw bezoek de huisregels hier.

Rooms

Wat voor amenities kan ik in de kamer vinden?

Corendon City Hotel Amsterdam investeert in duurzaamheid en probeert het gebruik van plastic tot een minimum te beperken. De badkamer van uw kamer is voorzien van duurzame douchegel en shampoo in navulbare dispensers. Als u een Junior Suite geboekt heeft dan geniet u daarnaast van extra badkamerartikelen. Diverse badkamerartikelen, zoals tandpasta en tandborstels kunt u gratis ophalen bij de Bazar (lobby shop).

Is de kamer voorzien van een TV?

Ja, al onze kamers zijn voorzien van een 42” flat screen TV.

Is de kamer voorzien van een minibar?

Ja, al onze kamers beschikken over een minibar. Bij aankomst is uw minibar gevuld met gratis water. Voor het gemak hebben wij uw minibar verder leeg gelaten zodat u deze met eigen producten of met producten van de Bazar (lobby shop) kunt vullen. Onze lobby is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Wat voor stopcontacten kan ik in de kamer vinden?

De 230 volt stopcontacten in onze kamers zijn geschikt voor elektrische apparaten met een maximaal vermogen van 300 watt. Power-adapters zijn te koop bij de Bazar (lobby shop).

Other

Welke openstaande vacatures zijn er en biedt het hotel stageplaatsen aan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en getalenteerde mensen om ons team te versterken. Bekijk al onze openstaande vacatures en stageplaatsen op onze Werken bij Corendon Hotels & Resorts pagina.

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!