High Tea

Huisgemaakte zoete lekkernijen, luxe broodjes, vleeswaren van de ambachtelijke slager, internationale kazen, diverse warme en koude gerechten en een mooie theeselectie.  

Nieuwjaars High Tea Buffet

Begin het jaar goed en kom met familie of vrienden smullen van onze uitgebreide High Tea buffet op woensdag 1 januari! Heb jij al trek gekregen? Reserveer dan op tijd! Het High Tea buffet is inclusief sappen, koffie en thee.

Datum & tijstip

Woensdag 1 januari
12.30 – 16:00 uur.

Prijs

Volwassenen: €19,95 per persoon
Kinderen tot 12 jaar: €9,95 per persoon

Reserveer hier! Toon/Verberg

High Tea

Dagelijks serveert Cor & Don’s Restaurant in Corendon City Hotel Amsterdam een zeer voordelige en uitgebreide High Tea. Vanaf slechts € 14,95 per persoon* geniet je samen met vrienden, familie of collega’s van een High Tea. Op doordeweekse dagen wordt de High Tea op etagères aan tafel geserveerd en in het weekend staat het in buffetvorm voor je klaar. Natuurlijk zijn kinderen ook van harte welkom. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen doordeweeks voor € 7,50 en in het weekend voor € 9,50 heerlijk mee smullen.

Datum en tijdstip

Maandag t/m vrijdag van 12.30 – 16.00 uur
Zaterdag t/m zondag van 12.00 – 14.00 of 14.30 – 16.30 uur

Prijs

Maandag t/m vrijdag: € 14,95 per persoon *
Zaterdag & zondag: € 16,95 per persoon *

Reserveer voor maandag tm vrijdag  Reserveer hier voor het weekend Toon/Verberg

*Vooraf reserveren is verplicht – Membercard korting is niet van toepassing – Overige consumpties zoals koffie, frisdranken en alcoholische dranken zijn voor eigen rekening.  Let op; deze prijzen gelden niet op feestdagen.
Bij 10 personen of meer wordt zaalhuur in rekening gebracht. Deze prijzen beginnen vanaf €100,- per zaal.