High Tea

Afternoon High Tea

Huisgemaakte zoete lekkernijen, luxe broodjes, vleeswaren van de ambachtelijke slager, diverse warme en koude gerechten en een mooie fairtrade theeselectie. Dagelijks serveert Cor & Don’s Restaurant in Corendon City Hotel Amsterdam een zeer voordelige en uitgebreide High Tea.

We hanteren voor onze High Tea 2 shift tijden. Namelijk om 12:00 uur tot 14:00 uur en om 14:30 uur tot 16:30 uur.

Ontvang van ons een etagère met verschillende soorten thee, scones en een soepje. Ga je voor zoet, dan hebben we keuze uit verschillende heerlijke zoete hapjes, ook hebben we verschillende broodjes, en hartige snacks.

Reserveer hier

Vanaf slechts €19,95 per persoon geniet je samen met vrienden, familie of collega’s van een High Tea. 

Maandag t/m vrijdag €16,95
Zaterdag & zondag €19,95
Deze zoete en hartige maaltijd is ook uitermate geschikt voor kinderen.  Kinderen tot en met 3 jaar verwelkomen wij gratis. Kinderen van 4 jaar t/m 11 jaar kunnen voor € 9,50 mee smullen.

Let op! Het maken van een reservering voor de High Tea is verplicht, dit kan tot 24 uur van tevoren. Het reserveren van een High Tea is mogelijk tussen 12:00 uur en 16:30 uur. Je kunt reserveren door een email te sturen naar: fb.city@corendonhotels.com

Bij aankomst is het mogelijk je auto te parkeren op onze parkeerplaats die grenst aan van ons Corendon City Hotel hotel. De eerste 2 uur is het mogelijk om gratis te parkeren naast ons hotel.

*Membercard korting is niet van toepassing – Overige consumpties zoals koffie, frisdranken en alcoholische dranken zijn voor eigen rekening. 

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren. Hopelijk tot snel!