Kerstarrangementen Corendon City Hotel

Kerst vier je samen met familie en vrienden!

Geniet dit jaar van feestelijke kerstarrangementen in het Corendon City Hotel Amsterdam.

Kom op 1e en/of 2e kerstdag genieten van een heerlijk, onbeperkt Brunchbuffet Kersteditie of reserveer nu de speciale All You Can Dine Kersteditie! Laat je verrassen door culinaire hoogstandjes en overheerlijke mediterrane gerechten die onze chef en zijn team met veel passie hebben bereid. Een heerlijke kerstdag is gegarandeerd!

Kerst vier je samen, dus mogen jullie met je reservering bij ons 3 uur gratis parkeren tijdens ons Brunchbuffet Kersteditie of tijdens de speciale All You Can Dine Kersteditie, zodat jullie samen optimaal kunnen genieten.

 

Gezellig

Warm

Genieten

Wij hebben 3 kerstarrangementen voor je samengesteld

Brunchbuffet Kersteditie

Wat is er gezelliger dan uitgebreid brunchen tijdens de kerstdagen? Kom met de hele familie of al je vrienden genieten van een heerlijke, uitgebreide Brunchbuffet Kersteditie in Cor & Don’s Restaurant!

Schuif aan voor onze overheerlijke Brunchbuffet Kersteditie* vanaf 12:30 tot 15:30. Geniet samen 3 uur lang onbeperkt van verse, diverse zoete en hartige lekkernijen en lekkere verse broodjes, sappen en nog veel meer! Beleef een onvergetelijke kerst bij Cor & Don’s Restaurant!

Kerst Brunch Buffet ** Prijs
Volwassenen diner** € 29 per persoon
Kinderen diner (Kinderen t/m 11 jaar) 14,50 per persoon

Willen jullie komen eten met een groep meer dan 8 personen, dan verzoeken wij jullie om contact op te nemen met corendons@corendonhotels.com

Tot snel!

*Exclusief drankjes

**Membercard korting, Social Deal en andere kortingen zijn niet van toepassing tijdens deze dagen. 

Reserveer nu! Toon/Verberg

All You Can Dine Kersteditie

Je hoeft dit jaar geen uren in de keuken te staan om een feestelijk diner op tafel te zetten. Deze Kerst zorgt Cor & Don’s Restaurant voor een overheerlijk All You Can Dine in kerstsfeer waar je met de hele familie of al je vrienden van kunt genieten.

Speciaal voor de kerstdagen hebben onze chef en zijn team een speciale All You Can Dine Kersteditie* samengesteld, waarin diverse smaakelementen op verrassende wijze samenkomen. Vanaf 18:00 uur tot 22:00 genieten jullie onbeperkt 3 uur van een feestelijk kerstdiner. Naast onze standaard gerechtjes mag je nu dus ook genieten van heerlijke hertenbiefstuk, pastrami, gerookte ribeye, stoofpeertjes, lavacake en nog veel meer!

All You Can Dine Kersteditie ** Prijs
Volwassenen diner € 39 per persoon
Kinderen diner (Kinderen t/m 11 jaar) € 18,50 per persoon

Willen jullie komen eten met een groep meer dan 8 personen, dan verzoeken wij jullie om contact op te nemen met corendons@corendonhotels.com

Tot snel!

*Exclusief drankjes

**Membercard korting, Social Deal en andere kortingen zijn niet van toepassing tijdens deze dagen. .

Reserveer nu! Toon/Verberg

Kerstarrangement inclusief overnachting

Laat je verrassen door culinaire hoogstandjes en overheerlijke mediterrane gerechten die onze chef en zijn team met veel passie hebben bereid. Een heerlijke kerstdag is gegarandeerd!

Cor & Don’s Restaurant is de huiskamer van het hotel. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat smul je hier van de lekkerste specialiteiten geïnspireerd op de mediterrane keuken. Voor een drankje schuif je aan in onze bar.

Dit arrangement is inclusief:

  • Overnachting in een moderne standaardkamer
  • Uitgebreid ontbijt en kerstdiner
  • Welkomstdrankje bij aankomst
Boek nu

Wanneer je een reservering bij ons maakt ontvang je direct van ons een link om 50% van het bedrag aan te betalen. De rest verrekenen we na afloop van jullie diner. Na je betaling ontvang je van ons een reserveringsbevestiging. Let op! Indien je de betaling niet voldoet, dan kunnen we jouw reservering niet bevestigen.

De reservering mag tot 2 weken van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Annuleer je binnen 2 weken voor de door jou gereserveerde datum of data, dan krijg je de aanbetaling niet terug.