Terras

Geniet in de buitenlucht van een verfrissend drankje of stil je honger met een van onze gerechten. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen, wordt er gewerkt met reserveringen, zodat we kunnen voldoen aan de COVID-19 maatregelen.

Het terras is elke dag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. Bezoek ons terras met vrienden of familie om even lekker bij te kletsen. Voor hongerige gasten hebben wij een menukaart met heerlijke gerechten die rechtstreeks uit het Cor & Don’s Restaurant komen.

De eerste twee uur gratis parkeren en van tevoren reserveren is verplicht.

Reserveer hier

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren. Hopelijk tot snel!

Wegens de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid opereren wij niet zoals je dat van ons gewend bent. Wij hanteren aangepaste looproutes en een gelimiteerd aantal zitplaatsen. Wij vragen je daarom vooraf te reserveren of contact met ons op te nemen. Lees voorafgaand aan je bezoek onze maatregelen aandachtig door.

Boek je verblijf

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud