Terras

Geniet in de buitenlucht van een verfrissend drankje en bestel één van onze heerlijke snacks. Voel je vrij om onze barmedewerkers naar onze huisgemaakte cocktails te vragen. Onze cocktails worden altijd met veel liefde en passie gemaakt.

De eerste twee uur gratis parkeren en van tevoren reserveren is verplicht. Bezoek ons terras/serre met vrienden of familie om even lekker bij te kletsen. Voor een hapje op het terras hebben wij een menukaart met heerlijke snacks die rechtstreeks uit het Cor & Don’s Restaurant komen.

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren. Hopelijk tot snel!

Wegens de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid opereren wij niet zoals je dat van ons gewend bent. Wij hanteren aangepaste looproutes en een gelimiteerd aantal zitplaatsen. Wij vragen je daarom vooraf te reserveren of contact met ons op te nemen. Lees voorafgaand aan je bezoek onze maatregelen aandachtig door.

Boek je verblijf

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen