Spa lidmaatschap

Bekijk onze Spa lidmaatschappen

Beste gast,

Vanaf 5 juni zal onze Spa ook weer volledig zijn deuren mogen openen voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten. In verband met beperkte capaciteit graag van te voren reserveren.

*Spa behandelingen zoals massages zijn wel mogelijk. Voor meer informatie klikt u hier

Voor alle gasten en bezoekers blijven de bestaande maatregelen nog steeds gelden. Dit houdt in dat men 1,5 meter afstand van elkaar houdt en het dragen van een mondkapje verplicht is.

De landelijke maatregelen van het coronavirus zijn hier verder te lezen.

Stap voor stap kunnen we er samen alles aan doen om het virus niet verder te verspreiden. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren.

In zowel Village Spa & Fitness als Vitality Spa Amsterdam kan je volledig ontsnappen aan alle dagelijkse drukte. Wil je frequent een van onze spa’s bezoeken, sluit dan een voordelig en exclusief lidmaatschap af. Met dit exclusieve lidmaatschap heeft u zowel toegang tot Vitality Spa in Amsterdam als onze Village Spa & Fitness gelegen in Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Een lidmaatschap geeft je de mogelijkheid om regelmatig te ontspannen in onze luxe spa en te sporten in de fitness.

Profiteer van het voordeligste Spa lidmaatschap!

  • Ongelimiteerde toegang tot Vitality Spa faciliteiten* en Vitality Fitness
  • Ongelimiteerde toegang tot Village Spa faciliteiten en Village Fitness
  • Gratis parkeren voor de eerste 4 uur
  • 25% korting op Vitality Spa behandelingen en Village Spa behandelingen
  • 25% korting in de restaurants en bars van Corendon City Hotel* en Corendon Village hotel

* Met uitzondering van de Ladies middagen en Ladies Night.

Maand Lidmaatschap

1 maand lidmaatschap*

€69,00

Word lid!

Kwartaal Lidmaatschap

3 maand lidmaatschap*

€175,00

Word lid!

Jaar Lidmaatschap

1 jaar lidmaatschap*

€625,00

Word lid!

* Bekijk de voorwaarden van onze Spa lidmaatschap.

Vitality Spa

Ervaar complete ontspanning voor lichaam en geest in Vitality Spa. Ontdek een traditionele Turkse Hamam, zon op het indoor strand en ontgift in de Finse sauna. Onze city spa biedt een brede selectie aan faciliteiten en met zorg uitgekozen behandelingen. Zo vindt u speciale behandelingen om uw welzijn, zelfgenezend vermogen en energieniveau te verhogen.

Vitality Spa combineert eeuwenoude tradities met een moderne touch. Het ontwerp, de sfeer en de behandelingen in de spa zijn geïnspireerd op het Ottomaanse Rijk. De combinatie van het traditionele mozaïek, marmer, koepelplafonds en moderne faciliteiten maken Vitality Spa de perfecte plaats om bij te komen. Laat onze professionele medewerkers je volledig in de watten leggen. Re-vitalize!

Bekijk alle Vitality Spa faciliteiten

Village Spa & Fitness

Na een drukke dag is er niets fijner dan heerlijk ontspannen in het Turks stoombad. De combinatie van warmte en stoom heeft een heilzame werking en zorgt ervoor dat uw dagelijkse spanning en vermoeidheid verminderen. De hoge temperatuur van de Finse sauna zorgt ervoor dat je bloedcirculatie verbetert, je stressniveau daalt en je je gezonder en vitaler voelt.

Wil je je conditie op peil brengen? Begin je dag goed met een cardio workout in de ochtend of sluit de dag af met een uitdagende krachttraining. De moderne fitnessapparatuur zorgt ervoor dat het je tijdens je training aan niets ontbreekt.

Bekijk alle Village Spa faciliteiten