Entree & informatie

Beste gast,

Spa behandelingen zijn  weer mogelijk. Reserveer jouw massage / behandeling via onze spa website. 

Onderstaande faciliteiten blijven helaas tot ten minste 9 juni gesloten:

  • Cor & Don’s Restaurant
  • Vitality Spa (gedeeltelijk)

Roomservice is ook niet toegestaan, maaltijdservice is alleen toegestaan bij afhalen.

Mocht u uw reservering willen wijzigen of annuleren dan vragen wij u om contact op te nemen met de maatschappij waar u heeft geboekt. Heeft u geboekt via onze eigen website, mail dan naar reservations.city@corendonhotels.com. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze FAQ pagina (www.corendonhotels.com/coronavirus) voor vragen en antwoorden.

Gezien de huidige gezondheidsmaatregelen verwachten wij van al onze gasten dat deze vooraf een reservering maken voor zijn of haar bezoek. Bij de Vitality Spa is het mogelijk om per aanvraagformulier of per mail een reservering te maken. Hou er rekening mee dat een online reservering pas een definitieve boeking is nadat je van ons een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen. Let op, dat de capaciteit beperkt is om de 1,5 meter te waarborgen.

Namens Vitality Spa bedankt voor uw begrip.

Reserveer nu!

Ervaar complete ontspanning voor lichaam en geest in Vitality Spa. Ontdek een traditionele Turkse Hamam, zon op het indoor strand en ontgift in de Finse sauna. Onze spa biedt een brede selectie aan faciliteiten en met zorg uitgekozen behandelingen. Zo vind je speciale behandelingen om uw welzijn, zelfgenezend vermogen en energieniveau te verhogen.

Vitality Spa combineert eeuwenoude traditie met een moderne touch. Het ontwerp, de sfeer en de behandelingen in de spa zijn geïnspireerd op het Ottomaanse Rijk. De combinatie van het traditionele mozaïek, marmer, koepelplafonds en moderne faciliteiten maken Vitality Spa de perfecte plaats om bij te komen. Laat onze professionele medewerkers je volledig in de watten leggen.

Zwemmen

Het zwembad is onderdeel van de spa. Een reservering voor de spa staat gelijk aan een reservering voor het zwembad, deze delen een gezamenlijke capaciteit. Het zwembad is gesloten op woensdag t/m vrijdag tot 10.00 en op zaterdag en zondag tot 12:00 voor privé zwemlessen. Er zijn geen zwemlessen tijdens vakanties en feestdagen.

Ladies Only

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 – 17.00 uur is Vitality Spa gereserveerd voor dames. Breng je vriendinnen, moeder of zussen mee naar onze Vitality Spa op de Ladies Middag. Ontspan, relax en re-vitalize ‘ladies only’. Iedere 2e en laatste donderdag van de maand is het Ladies Night.

Vanaf vrijdag 2 oktober wordt er voortaan ook een Ladies Middag georganiseerd op elke vrijdag. 

Reserveer hier voor de Ladies middag.
Reserveer hier voor de Ladies Night.

Spa lidmaatschap

In Vitality Spa Amsterdam kan je volledig ontsnappen aan alle dagelijkse drukte. Wil je frequent Vitality Spa Amsterdam bezoeken? Sluit dan een voordelig en exclusief Vitality Spa lidmaatschap af. Bij deze lidmaatschap krijg je ook meteen toegang tot onze Village Spa & Fitness gelegen in Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Een lidmaatschap geeft je de mogelijkheid om regelmatig te ontspannen in onze luxe spa en te sporten in de fitness. Leden genieten van extra voordelige tarieven voor behandelingen en profiteren van korting in Cor & Don’s Restaurant in Corendon City Hotel Amsterdam. Bekijk hier alle informatie.

Entree Vitality Spa

Vitality Spa is 7 dagen in de week geopend. Elke dag van 08:00 – 22:00. Als daggast in Vitality Spa mag je van alle faciliteiten in onze Vitality Spa gebruikmaken. Zonnen in de Indoor Beachroom, ronddobberen in Vitality Pool of ontspannen in de Hamam. Bezoek je Vitality Spa én ben je één van onze hotelgasten? Maak dan gebruik van het gereduceerde tarief voor de entree.

Daggasten Hotelgasten
Entree voor 4 uur € 24,50
Entree gehele verblijf € 15,00
Huur badjas € 5,00 Gratis
Slippers € 7,50 € 7,50
Zonnebank € 10,00 (20min) € 10,00 (20min)

Zodra je bent ingecheckt in Vitality Spa, begeleidt één van onze hosts je naar de kleedruimtes. Voordat je je ontdoet van alle drukte en stress in Vitality Spa kun je jezelf in alle rust omkleden, je spullen in één van de kluisjes opbergen en douchen.

Let op, Vitality Spa Amsterdam is enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het gebruik van badkleding en slippers is verplicht. Tegen betaling kun je gebruikmaken van onze badjas- en slipperservice, of je kan jouw eigen slippers meenemen. De slippers mag je naderhand mee naar huis nemen. Het gebruik van handdoeken is inbegrepen bij de dagprijs. Geniet van de service die Vitality Spa biedt. Zo kunt je je natte handdoeken omwisselen voor droge handdoeken.

Voorwaarden:

  • Reserveringen zijn verplicht
  • De eerste 2 uur parkeren is gratis
  • Het gebruik van slippers en badkleding is verplicht tijdens je verblijf in Vitality Spa. Je kan slippers tegen betaling bij de balie halen.
  • Tijdens je verblijf mag je de handdoeken eenmalig kosteloos omwisselen voor een nieuwe set.
  • Bij de huur van een badjas ontvang je één exemplaar.


Boek je verblijf in Corendon City Hotel

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen