Entree & informatie

Als Corendon Hotels & Resorts streven wij altijd naar een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf. Veiligheid en welzijn van de gasten maar ook die van onze medewerkers staan bij ons voorop, onder alle omstandigheden.

Reserveer nu!

In het Corendon City Hotel Amsterdam is de Vitality Spa & Fitness weer geopend. Ten alle tijden moet de 1,5 meter regel in acht genomen worden. Ook kunnen er massages, gezichtsbehandelingen en manicurebehandelingen worden gereserveerd.
Massages en schoonheidsbehandelingen worden gegeven volgens de richtlijnen van de overheid en lokale autoriteiten.

Voor meer informatie of voor het maken van een reservering kunt u een e-mail sturen.

 • Alles op afspraak
 • Reserveren is verplicht  via onze website of via e-mail spa.vitalityamsterdam@corendonhotels.com (iedereen dus ook members en hotelgasten)
 • Max 20 personen per dagdeel
 • 3 shifts
  ’s Morgens 08.00 11.30 (tot zondag 5 juli niet mogelijk)
  ’s Middags 12.00 – 17.00
  ’s Avonds 18.00 – 22.00
 • Voor de fitness hoeft niet gereserveerd te worden, maar er mogen max 4 personen tegelijk in de fitnessruimte zijn.
 • Alle behandelingen in de spa zijn weer mogelijk op afspraak.

7 dagen in de week van 08.00 tot 22.00 uur

Ladiesmiddag
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 17.00 uur.

Let op: vanaf 19 augustus is het zwembad iedere woensdag t/m vrijdag vanaf 10:00 uur beschikbaar en in het weekend vanaf 12:00. (i.v.m. privé zwemlessen voor baby’s)

Ervaar complete ontspanning voor lichaam en geest in Vitality Spa. Ontdek een traditionele Turkse Hamam, zon op het indoor strand en ontgift in de Finse sauna. Onze spa biedt een brede selectie aan faciliteiten en met zorg uitgekozen behandelingen. Zo vind je speciale behandelingen om uw welzijn, zelfgenezend vermogen en energieniveau te verhogen.

Vitality Spa combineert eeuwenoude traditie met een moderne touch. Het ontwerp, de sfeer en de behandelingen in de spa zijn geïnspireerd op het Ottomaanse Rijk. De combinatie van het traditionele mozaïek, marmer, koepelplafonds en moderne faciliteiten maken Vitality Spa de perfecte plaats om bij te komen. Laat onze professionele medewerkers je volledig in de watten leggen.

Ladies Only

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 – 17.00 uur is Vitality Spa gereserveerd voor dames. Breng je vriendinnen, moeder of zussen mee naar onze Vitality Spa op de Ladies Middag. Ontspan, relax en re-vitalize ‘ladies only’. Iedere laatste donderdag van de maand is het Ladies Night.

Reserveer hier voor de Ladies middag.
Reserveer hier voor de Ladies Night.

Zwemlessen

Het zwembad is gesloten voor privé zwemlessen op woensdag t/m vrijdag van 08.00 – 10.00 en op zaterdag en zondag van 08:00 – 12:00. Er zijn geen zwemlessen tijdens vakanties en feestdagen.

Spa lidmaatschap

In Vitality Spa Amsterdam kan je volledig ontsnappen aan alle dagelijkse drukte. Wil je frequent Vitality Spa Amsterdam bezoeken? Sluit dan een voordelig en exclusief Vitality Spa lidmaatschap af. Bij deze lidmaatschap krijg je ook meteen toegang tot onze Village Spa & Fitness gelegen in Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Een lidmaatschap geeft je de mogelijkheid om regelmatig te ontspannen in onze luxe spa en te sporten in de fitness. Leden genieten van extra voordelige tarieven voor behandelingen en profiteren van korting in Cor & Don’s Restaurant in Corendon City Hotel Amsterdam. Bekijk hier alle informatie.

Entree Vitality Spa

Vitality Spa is 7 dagen in de week geopend. Elke dag van 08:00 – 22:00. Als daggast in Vitality Spa mag je van alle faciliteiten in onze Vitality Spa gebruikmaken. Zonnen in de Indoor Beachroom, ronddobberen in Vitality Pool of ontspannen in de Hamam. Bezoek je Vitality Spa én ben je één van onze hotelgasten? Maak dan gebruik van het gereduceerde tarief voor de entree.

DaggastenHotelgasten
Entree voor 4 uur€ 24,50
Entree gehele verblijf€ 15,00
Huur badjas€ 5,00Gratis
Slippers                           € 7,50€ 7,50
Zonnebank€ 10,00 (20min)€ 10,00 (20min)

Zodra je bent ingecheckt in Vitality Spa, begeleidt één van onze hosts je naar de kleedruimtes. Voordat je je ontdoet van alle drukte en stress in Vitality Spa kun je jezelf in alle rust omkleden, je spullen in één van de kluisjes opbergen en douchen.

Let op, Vitality Spa Amsterdam is enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het gebruik van badkleding en slippers is verplicht. Tegen betaling kun je gebruikmaken van onze badjas- en slipperservice, of je kan jouw eigen slippers meenemen. De slippers mag je naderhand mee naar huis nemen. Het gebruik van handdoeken is inbegrepen bij de dagprijs. Geniet van de service die Vitality Spa biedt. Zo kunt je je natte handdoeken omwisselen voor droge handdoeken.

Voorwaarden:

 • Reservering is verplicht
 • De eerste 2 uur parkeren is gratis
 • Het gebruik van slippers en badkleding is verplicht tijdens je verblijf in Vitality Spa. Je kan slippers tegen betaling bij de balie halen.
 • Tijdens je verblijf mag je de handdoeken eenmalig kosteloos omwisselen voor een nieuwe set.
 • Bij de huur van een badjas ontvang je één exemplaar.

Reserveer nu

Reserveringsaanvraag Vitality Spa

in Corendon City Hotel Amsterdam
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Boek je verblijf

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud