Hamam Sultans Experience

Hoe onderga je Sultans Hamam Experience?
Allereerst neem je plaats op de traditionele verwarmde buikplaat in het Hamam gedeelte van de Vitality Spa. De sessie wordt begonnen met het heerlijke warm water ritueel. Hierna wordt jouw lichaam geheel volgens Ottomaanse traditie gescrubd. Het scrubritueel wordt gedaan met behulp van de Tekya, de originele palmwortelkwast.

Nadat jouw lichaam wederom overvloedig is overspoeld met warm water, is het tijd voor de inzeping. De inzeping wordt gedaan door middel van de Torba, de traditionele zeepzak, gevuld met Sabon Beldi. Sabon Beldi is een zachte Turkse olijfzeep. Nu is jouw lichaam klaar voor een heerlijke, ontspannende zeepmassage.

Tot slot worden jouw haren gewassen volgens de eeuwenoude tradities waarna jouw lichaam nog eenmaal gereinigd wordt met het warme water in de Hamam.

Na deze fantastische beleving zal je zowel geestelijk als lichamelijk volledig ontspannen zijn. Om nog heerlijk te kunnen nagenieten ontvang je ter afsluiting een kopje Turkse thee met een lekkernij in de Vitality Bar.

“Ervaar de Hamam in de Vitality Spa. Kom volledig tot rust. Vitaliseer jouw lichaam en geest!”

Prijzen

50 minuten € 75,00

 

Boek je verblijf in Corendon City Hotel

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen