Ladies Middag & Night

Spa & Wellness met onbeperkt tapas

Houdt u er rekening mee dat uw online reservering pas een definitieve boeking is nadat u van ons een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen. We doen ons best om iedereen te plaatsen maar we zijn door Covid-19 uiteraard beperkt in onze capaciteit.
Namens Vitality Spa bedankt voor uw begrip.

Extra Ladies-Only Middag en Ladies Night bij Vitality Spa Amsterdam!
Naast de standaard Ladies Middag, elke maandag tot en met donderdag, wordt er vanaf vrijdag 2 oktober voortaan ook een Ladies Middag georganiseerd op elke vrijdag. Ook vindt de Ladies Night voortaan plaats op elke 2e en laatste donderdag van de maand. En zoals de tekst eigenlijk al verklapt, speciaal en alleen voor dames!

Laat je in de watten leggen door onze professionele Spa hosts en ervaar complete ontspanning voor lichaam en geest in de luxe Vitality Spa. Ontdek een traditionele Turkse Hamam, zon op het indoor strand en ontspan in de Finse Sauna. Geniet samen van de Oriëntaalse sfeer en alle moderne faciliteiten.

Ladies Middag

Wat is een betere combinatie dan een hele middag ontspannen én een heerlijke onbeperkte Tapas lunch? Geniet samen met je moeder, zus of vriendinnen en maak een hele middag gebruik van de spa faciliteiten. Gevolgd door onbeperkt tapas eten tijdens de Ladies-Only Middag in de Vitality Spa Amsterdam.

Datum en tijdstip
Maandag t/m donderdag van 12.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 12.00 – 16.00 uur. Kijk voor beschikbaarheid bij ‘Datum’ op het reserveringsaanvraagformulier.

Prijs
€ 27,50 per persoon

Direct Reserveren

Spa & Onbeperkt Tapas

Geniet van heerlijke, vers gemaakte Tapas in Cor & Don’s Restaurant. Tijdens Onbeperkt Tapas dompel je je onder in de ontspannen loungesfeer van Cor & Don’s Restaurant. Ideaal om met de belangrijkste dames in je leven gezellig bij te kletsen en culinair te genieten. Tapas eten is op maandag tot en met donderdag mogelijk vanaf 17.00 uur. En op vrijdag al vanaf 16:00 uur.

De Ladies Middag is inclusief:

 • 4 uur lang toegang tot de Vitality Spa faciliteiten.
 • Onbeperkte Tapas lunch in Cor & Don’s Restaurant.
 • Eerste 2 uur gratis parkeren. Kijk hier voor meer informatie over parkeren.

Voorwaarden

 • Toegang tot Vitality Spa Amsterdam is vanaf 18 jaar.
 • Het gebruik van badkleding en slippers is verplicht in de Vitality Spa.
 • Wij nemen enkel reserveringen aan via het onderstaande formulier en op basis van beschikbaarheid.
 • Behandelingen, zoals massages en facials zijn niet inbegrepen. Deze zijn apart te reserveren bij Vitality Spa Amsterdam.

Reserveer direct middels het invullen van dit formulier

Reserveringsaanvraag Ladies Middag

Ladies Night

Dames, het is weer tijd om in de watten gelegd te worden tijdens de Ladies Night! Ontsnap samen met je vriendinnen, moeder of zussen een héle avond aan alle dagelijkse stress en drukte. Elke tweede én laatste donderdag van de maand is het heerlijk genieten van een exclusieve Ladies Night in Vitality Spa Amsterdam.

Datum en tijdstip
Elke tweede en laatste donderdag van de maand van 18.00 – 22.00 uur.

Prijs
€39,- per persoon

Direct Reserveren

Spa & Tapas

Kom samen een avond écht ontspannen. Laat je in de watten leggen door Vitality Spa Amsterdam en rust uit met de belangrijke dames in uw leven. Combineer het ontspannen met een uitgebreid Vitality Tapas Menu.

De Ladies Night wordt afgesloten met een prachtig aandenken. Na afloop krijgen jullie de enige échte Vitality Spa goodie bag! Het Ladies Night arrangement is inclusief:

 • Uitgebreid Tapas van 18:00-19:30 uur.
 • Toegang tot alle faciliteiten in de Vitality Spa.
 • Dé Vitality Spa Goodie Bag.
 • Eerste 2 uur gratis parkeren. Kijk hier voor meer informatie over parkeren.

Voorwaarden

 • Toegang tot Vitality Spa Amsterdam is vanaf 18 jaar.
 • Het dragen van badkleding en slippers is verplicht in de Vitality Spa.
 • Drankjes zijn niet inbegrepen.
 • Behandelingen, zoals massages en facials zijn niet inbegrepen. Deze zijn apart te reserveren bij Vitality Spa Amsterdam.

Reserveer direct middels het invullen van dit formulier

Reserveringsaanvraag Ladies Night