Triggerpoint Experience

Last van spierknopen
Triggerpoint is de medische benaming voor een spierknoop. Een spierknoop is een lokale verkramping in het spierweefsel en ontstaan van door onjuist gebruiken of overbelasting van de spieren. Vaak veroorzaken deze triggerpoints klachten op een andere plek dan de plek waar de daadwerkelijke spierknoop zich bevindt.

Spierknoop massage
Tijdens de ‘Triggerpoint Experience’ wordt je behandeld met diepwerkende massagetechnieken en het gedurende tientallen seconden toepassen van statische druk op de triggerpoint. Deze behandeling leidt tot het verminderen of zelfs verdwijnen van de spierknopen, zodat je de spieren weer zonder klachten kunt gebruiken.

Triggerpoint Experience in de Vitality Spa
Jouw motief voor het bezoek van onze Spa is een therapeutisch motief. Echter geven wij je ook tijdens deze behandeling een ultieme ervaring. Nadat je gearriveerd bent wordt je ontvangen door onze hosts. Zij nemen je mee door de mystieke gangen naar de sfeervolle behandelkamers. De behandelkamers “Amstel”, “Rembrandt”, “Galata” of “Rumeli” Room zijn vernoemd naar unieke fotokunstwerken waarbij Turkse en Nederlandse aangezichten feilloos in elkaar overlopen. Dit levert prachtige beeltenissen op, die niet alleen in Vitality Spa maar het gehele hotel te vinden zijn. De massagebehandeling duurt 55 minuten waarbij je in onze zeer comfortabele wellnessbanken een reis maakt naar ontspanning!

50 minuten € 69.50