Finse sauna

Ontspan in de traditionele Finse sauna bij hoge temperaturen.

Breng een bezoek aan de Finse sauna en ervaar de eeuwenoude traditie. Laat uw lichaam en geest volledig ontspannen.

“Wanneer je regelmatig onze Finse sauna bezoekt dan zal merken dat jouw weerstand verhoogd, jouw huid soepeler wordt en je je gezonder en vitaler voelt!”

De Finse sauna is verwarmd tussen de 85 – 90 graden Celcius. Deze hoge temperatuur zorgt ervoor dat jouw lichaam afvalstoffen afvoert. Wissel jouw bezoek aan de Finse sauna af met een verkoelende stortdouche. Door de afwisseling van hoge en lage temperaturen, openen uw huidporiën, verdwijnen oude huidcellen en wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Dit gaat bijvoorbeeld huidveroudering tegen. Geniet van een heerlijk dagje sauna in Amsterdam!

Over de Finse sauna

De Finnen hebben het sauna gebruik populair gemaakt. Vanuit oude religie is dit ontstaan voor het reinigen van lichaam, ziel en geest. In een Finse sauna wordt warmte indirect omgezet.

Finse sauna in Vitality Spa

Binnen Vitality Spa bevindt de Finse sauna zich tussen de Hamam en de Tepidarium lounge. Vergeet u na jouw bezoek aan de Finse sauna niet jouw lichaam voldoende af te koelen? Behalve een Finse Sauna biedt de Vitality Spa ook een Infrarood Sauna aan.

Boek je verblijf in Corendon City Hotel

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen