Boek je verblijf in Corendon City Hotel

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Hamam

Exclusieve Turkse hamam bij Vitality Spa Amsterdam

Overgietingen met warm water, zorgzame scrubtechnieken en weldadige inzepingen. Beleef het traditionele Oosterse scrub- en reinigingsritueel in de Hamam van Vitality Spa.

Ottomaanse inrichting

De Hamam in Vitality Spa is geïnspireerd op de eeuwenoude Turkse Hamams. Het gebruik van Turks marmer met originele Ottomaanse architectonische aspecten maken de Hamam in Vitality Spa sfeervol en eigentijds. De ruimte van de Hamam is voorzien van diverse nisjes en kranen waar de “Ghassoul” schaaltjes kunnen worden gevuld met warm water. In het midden van de Hamamruimte vindt je de originele “Göbek Taşi”, de verwarmde marmeren buikplaat. Geniet van dit eeuwenoude Oosterse scrub- en reinigingsritueel.

Turkse Hamam experience

De Hamam is een belangrijk onderdeel van de Turkse cultuur. In de Ottomaanse tijd werden de Hamams met name gebouwd voor de rijke sultans. Pas later werden deze ook opengesteld voor de “gewone man”. De Hamam wordt bezocht voor het reinigen, scrubben en verwarmen van het lichaam. De Hamam experience is iedereen aan te raden.

Hamam in Vitality Spa

Ervaar een persoonlijke Hamambehandeling in één van de privé behandelruimtes of voer jouw behandeling zelf uit. Voor de ultieme belevenis raden wij je aan om eerst 10 à 20 minuten plaats te nemen in het Turks stoombad. Na afloop kan je heerlijk ontspannen in het Tepidarium of Indoor strand. Geniet ook in Vitality Bar van een heerlijk gezonde lunch, verse smoothie of lichte maaltijd.

Boek je verblijf in Corendon City Hotel

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen