“Infrarood straling heeft een positief effect op uw spieren, gewrichten en doorbloeding!”

Boek je verblijf in Corendon City Hotel

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Infraroodsauna

In de infraroodsauna ervaar je een aangename omgevingstemperatuur van 50° Celcius. De infraroodsauna bevindt zich in Vitality Spa naast het zwembad.

Infraroodsauna in Vitality Spa

De volkomen veilige infraroodstraling heeft een zeer intensieve dieptewerking op de spieren en gewrichten. De stralingswarmte zorgt voor een positief effect omdat zuurstof en de benodigde bouwstoffen door het lichaam beter worden opgenomen. Daarnaast hebben de infraroodstralen een gunstige invloed op de hart- en bloedvaten en op de genezing van blessures.

Gebruik van de infraroodsauna

In tegenstelling tot een normale sauna, dien je het lichaam na gebruik van de infraroodcabine geleidelijk af te laten koelen. Neem je daarom na het gebruik van de infraroodsauna plaats in de Tepidarium lounge of maak gebruik van het verwarmde zwembad. Jouw lichaam zal na gebruik van de infraroodcabine vitaal en soepel aanvoelen.

Wanneer je optimaal wilt genieten van één van de diverse massagebelevingen in Vitality Spa, adviseren wij je om vóór uw lichaamsbehandeling gebruik te maken van de infraroodsauna. Hierdoor wordt de werking van de massage geoptimaliseerd.

*Zwangere vrouwen of gasten met een pin of pacemaker wordt afgeraden om gebruik te maken van de infraroodsauna.

Boek je verblijf in Corendon City Hotel

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen