Ontdek Vitality Spa Amsterdam. Midden in dynamisch Amsterdam kunt u volledig ontsnappen aan alle dagelijkse drukte. Kom ontspannen, ontstressen en genieten in onze luxe Vitality Spa.

Vitality Spa Amsterdam

Als daggast in Vitality Spa Amsterdam mag u van alle faciliteiten in de spa gebruik maken. Spa entree bedraagt €24,50 per persoon voor 4 uur. Als hotelgast maakt u gebruik van een gereduceerd tarief. U betaalt dan slechts €15,00 per persoon voor uw gehele verblijf!

Let op, Vitality Spa Amsterdam is enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar en het maken van een reservering is verplicht. Het gebruik van badkleding en slippers is verplicht.

Reserveer direct uw Spa entree!

Combi deal ontbijt + spa entree

In de periode van 23 september tot 1 november geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet in combinatie met toegang tot de Vitality Spa.

Prijs:
€29,95 per persoon

Belangrijk om te weten:

  • Deze combi deal geldt alleen van maandag tot en met vrijdag.
  • Het ontbijt is geopend van 06:30 tot 10:30 uur.
  • Iedere maandag tot donderdag tussen 12.00 en 17.30 uur is de Ladies Middag in de Vitality Spa.
  • Op woensdag t/m vrijdag zijn er zwemlessen van 9.00 – 10.00 uur. Het zwembad zal dan gesloten zijn.

Boek snel deze leuke combi deal! Reserveren via: spa.vitalityamsterdam@corendonhotels.com
Let op: zonder reservering kan deze korting niet worden toegepast.

Zwemlessen

Het zwembad is gesloten voor privé zwemlessen op woensdag t/m vrijdag van 09.00 – 10.00 en op zaterdag en zondag van 08:00 – 11:00.

Ladies Middag & Ladies Night

Iedere maandag tot donderdag tussen 12.00 en 17.30 uur is het Ladies Middag in Vitality Spa Amsterdam! Geniet van de spa faciliteiten en een Tapas lunch voor slechts €27,50 per persoon. Iedere laatste donderdagavond van de maand is het Ladies Night in Vitality Spa Amsterdam.

Reserveer voor de Ladies middag!  Reserveer voor de Ladies Night!

Vitality Spa behandelingen

Sultans Hamam Experience - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 75

Sultans Hamam Experience

Ontspan in Ottomaanse sfeer met de Sultans Hamam Experience. Bij de Sultans Hamam Experience geniet u van een traditioneel Hamamritueel gevolgd door een stevige ontspanningsmassage. Na deze behandeling van 50 minuten zijn uw lichaam en geest volledig ontspannen.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Hoe ondergaat u Sultans Hamam Experience?

Allereerst neemt u plaats op de traditionele verwarmde buikplaat in het Hamam gedeelte van de Vitality Spa. De sessie wordt begonnen met het heerlijke warm water ritueel. Hierna wordt uw lichaam geheel volgens Ottomaanse traditie gescrubd. Het scrubritueel wordt gedaan met behulp van de Tekya, de originele palmwortelkwast.

Nadat uw lichaam wederom overvloedig is overspoeld met warm water, is het tijd voor de inzeping. De inzeping wordt gedaan door middel van de Torba, de traditionele zeepzak, gevuld met Sabon Beldi. Sabon Beldi is een zachte Turkse olijfzeep. Nu is uw lichaam klaar voor een heerlijke, ontspannende zeepmassage.

Tot slot worden uw haren gewassen volgens de eeuwenoude tradities waarna uw lichaam nog eenmaal gereinigd wordt met het warme water in de Hamam.

Na deze fantastische beleving zult u zowel geestelijk als lichamelijk volledig ontspannen zijn. Om nog heerlijk te kunnen nagenieten ontvangt u ter afsluiting een kopje Turkse thee met een lekkernij in de Vitality Bar.

“Ervaar de Hamam in de Vitality Spa. Kom volledig tot rust. Vitaliseer uw lichaam en geest!”

Prijzen

  • 50 minuten – € 75,00

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Lomi Lomi massage - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 75

Lomi Lomi massage

Onderga een massage die is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Lomi Lomi massage in Vitality Spa

De Lomi Lomi is geïnspireerd op de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. De Lomi Lomi massage is het meest bekend voor de lange, vloeiende massage grepen die energieblokkades kunnen opheffen. Er wordt ook gemasseerd met onderarmen en met een ruime hoeveelheid warme olie.

Tarieven

50 minuten  € 75,00

 

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Ayurvedic Experience - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 75

Ayurvedic Experience

De ‘Ayurvedic Experience’ is een heerlijke Ayurvedische massage en onderdeel van preventieve geneeskunde. Breng lichaam en geest weer in balans door deze zachte massage.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Herkomst in uit het oude India

De wortels van de Ayurvedische massage liggen in het oude India. Hier vormt deze massagevorm een belangrijk onderdeel van de preventieve geneeskunde. Ayurveda betekent “kennis van het leven” en is er op gericht om lichaam en geest in balans te brengen.  In het verre India wordt Ayurveda dan ook gezien als een manier van leven.

Ayurvedic Experience in Vitality Spa

De ‘Ayurvedic Experience’ is een zachte Ayurvedische massagebehandeling. Tijdens de behandeling worden diverse massagetechnieken gebruikt rondom diverse “Marma’s” (drukpunten). Deze massagebehandeling stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. De Ayurvedische beleving is een weldaad voor lichaam en geest, waarna u zich als herboren zult voelen.

Massagebeleving

Waan u tijdens een verblijf in Vitality Spa in één van onze behandelkamers even in het mystieke Oosten. Een belangrijk onderdeel van uw massagebeleving is het productgebruik. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met producten van het merk Oolaboo. De producten zijn met zeer veel zorg en aandacht afgestemd op de massagebehandelingen.

Uw Ayurvedische massagebehandeling wordt voorafgegaan door een zeer bijzonder handwasritueel: ‘Appetizing Ceremonie’. Deze eeuwenoude Japanse traditie symboliseert een nieuw begin.

Ayurvedische massagebehandeling

U kunt de volgende behandelingen reserveren

  • Ayurvedische massage 50 minuten € 75,00

Reserveer deze behandeling!

Bekijk andere massagebehandelingen in Vitality Spa!

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Triggerpoint Experience - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 75

Triggerpoint Experience

Heeft u last van spierknopen? Tijdens de ‘Triggerpoint Experience’ worden deze behandeld zodat uw klachten verminderen en nieuwe knopen niet ontstaan.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Last van spierknopen

Triggerpoint is de medische benaming voor een spierknoop. Een spierknoop is een lokale verkramping in het spierweefsel en ontstaan van door onjuist gebruiken of overbelasting van de spieren. Vaak veroorzaken deze triggerpoints klachten op een andere plek dan de plek waar de daadwerkelijke spierknoop zich bevindt.

Spierknoop massage

Tijdens de ‘Triggerpoint Experience’ wordt u behandeld met diepwerkende massagetechnieken en het gedurende tientallen seconden toepassen van statische druk op de triggerpoint. Deze behandeling leidt tot het verminderen of zelfs verdwijnen van de spierknopen, zodat u de spieren weer zonder klachten kunt gebruiken.

Triggerpoint Experience in de Vitality Spa

Uw motief voor het bezoek van onze Spa is een therapeutisch motief. Echter geven wij u ook tijdens deze behandeling een ultieme ervaring. Nadat u gearriveerd bent wordt u ontvangen door onze hosts. Zij nemen u mee door de mystieke gangen naar de sfeervolle behandelkamers. De behandelkamers “Amstel”, “Rembrandt”, “Galata” of “Rumeli” Room zijn vernoemd naar unieke fotokunstwerken waarbij Turkse en Nederlandse aangezichten feilloos in elkaar overlopen. Dit levert prachtige beeltenissen op, die niet alleen in Vitality Spa maar het gehele hotel te vinden zijn. De massagebehandeling duurt 55 minuten waarbij u in onze zeer comfortabele wellnessbanken een reis maakt naar ontspanning!

  • Therapeutische massage 50 minuten € 75,00

Reserveer deze behandeling!

Bekijk ook andere therapeutische behandelingen in de Vitality Spa.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Shiatsu - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 75

Shiatsu

U ervaart een traditionele Shiatsu massage. Het Japanse Shiatsu is een behandelmethode om de verschillende energieën in het lichaam in balans te brengen.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Bij de Shiatsu worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op specifieke punten op het lichaam. Bij deze beleving ervaart u de warmte van een zorgzame aanraking.

“De Shiatsu massage bevordert uw vitaliteit, laat vermoeidheidsklachten verminderen en stimuleert de natuurlijke, zelfhelende kracht van het lichaam!”

Deze behandeling zorgt daarnaast voor de bewustwording van het eigen lichaam. Na de Shiatsu massage voelt u zich fysiek krachtiger en heeft u meer energie.

Shiatsu

U kunt de Shiatsu massage in Vitality Spa reserveren voor 50 minuten. Combineer deze behandeling met een bezoek aan de spafaciliteiten. Laat u door onze hosts informeren welke faciliteiten u het beste voor en na uw behandeling kunt bezoeken.

Tarieven

50 minuten € 75,00

Reserveer de Shiatsu massage direct online!

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Zwangerschapsmassage - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 70
25 min. € 37,50

Zwangerschapsmassage

De Zwangerschapsmassage is een ontspannen beleving. Deze zwangerschapsmassage biedt even verlichting aan de spieren en systemen die tijdens deze periode extra belast worden. Comfort en ontspanning staan centraal.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Een zwangerschap is een unieke periode in uw leven. Uw lichaam verandert continu en alles staat in het teken van het aankomende nieuwe leven van uw kindje. Rust en ontspanning zijn aspecten die een belangrijke rol moeten spelen in deze bijzondere periode. De Zwangerschapsmassage draagt hier ook aan bij.

Zwangerschapsmassage in Vitality Spa

Tijdens de zwangerschap neemt de druk op sommige spieren toe. De schouders, onderrug, buikspieren en banden worden zwaarder belast en kunnen soms pijnlijk aanvoelen. De zwangerschapsmassage is een rustige massage die op de gespannen plekken kan worden toegepast, eventueel in combinatie met een voetmassage. Deze beleving voor aankomende moeders zorgt voor een gevoel van ontspanning, comfort en welbehagen.

Tarieven

25 minuten € 37,50
50 minuten € 70,00

*Tijdens deze massage worden geen aromatische oliën gebruikt. Mogelijk vanaf de 13e tot en met de 36e week van de zwangerschap.

Reserveer de Zwangerschapsmassage direct online!

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Aroma Experience - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 75

Aroma Experience

Ontspan en verwen al uw zintuigen met de Aroma Experience. De ‘Aroma Experience’ neemt u mee in een weldadige geurbeleving en heeft een diepere werking en heilzame werking op lichaam en geest.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

De Aroma Experience is een aroma massage. De basis van de aroma massage ligt in het gebruik van diverse etherische oliën. De aroma’s spelen een centrale rol tijdens deze ontspannende massage en worden per gast afgestemd.

Naast een ultieme ontspannende ervaring voorzien de diverse etherische oliën uw huid van de nodige voedingsstoffen.

Aroma Experience in Vitality Spa

Na de Aroma Experience bent u volledig tot rust. Het resultaat van deze geurreis is dat u helderder ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt. De Aroma Experience kunt u reserveren voor 55 minuten. Ontspan voor en na deze behandeling volledig in onze spa faciliteiten. Laat u adviseren welke faciliteiten het beste kunt gebruiken!

Tarieven

50 minuten € 75,00

Reserveer de Aroma Experience direct online!

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Anti-stress Massage - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 70
25 min. € 37,50

Anti-stress Massage

Ervaar de Anti-stress massage. Ontsnap voor even van het hectische bestaan dat u dagelijks ondervindt. Ontstress met deze ultiem ontspannende behandeling.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

De Anti-stress massage is een intensieve ontspanningsmassage en zorgt ervoor dat de spieren soepel worden en uw hoofd wordt vrijgemaakt van de dagelijkse stress en spanning.

“Na deze behandeling bent u vrij van stress en zorgen!”

Anti-stress massage bij Vitality Spa

Tijdens deze massage worden uw nek, schouders en hoofd gemasseerd. Bij een uitgebreide ontspanningsmassage kan tevens uw rug worden gemasseerd. Na deze beleving voelt u zich weer energiek en stressvrij! Combineer deze behandeling met een bezoek aan de spafaciliteiten. Laat u door onze vakkundige hosts adviseren welke faciliteiten het beste voor en na uw behandeling kunt bezoeken!

Tarieven

25 minuten € 37,50
50 minuten € 70,00

Reserveer de Anti-stress massage direct online!

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Sportmassage - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 70
25 min. € 37,50

Sportmassage

Tijdens deze behandeling ondergaat u een sport massage. Bij deze massagevorm wordt er meer druk uitgeoefend op de huid en de spieren door middel van stevige knedingen. Hierdoor ontspannen de spieren en de onderliggende bindweefsels, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen in het lichaam.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

De Sportmassage is een massage die vooral gericht is op het in conditie houden en brengen van de spieren. Het regelmatig ondergaan van een sportmassage voorkomt blessures en houdt uw lichaam vitaal. Na deze beleving voelt u zich weer fit en bruist u van de energie.

“Optimaliseer de conditie van uw spieren. Laad uzelf op!”

Sportmassage in Vitality Spa

U kunt de Sportmassage in Vitality Spa reserveren voor 25 of 50 minuten. Combineer deze behandeling met een bezoek aan de spa faciliteiten. Laat uw spieren vooraf opwarmen in de infraroodsauna. Na uw behandeling kunt u relaxen in de Indoor Beach kamer of de Tepidarium Lounge.

Tarieven

25 minuten € 37,50
50 minuten € 70,00

Reserveer de Sportmassage direct online!

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Hot Stone Experience - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 70

Hot Stone Experience

Bent u er aan toe om uzelf volledig over te geven aan diepe ontspanning van lichaam en geest? Geniet dan van de ‘Hot Stone Experience’ in Vitality Spa.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

De Hot Stone Experience is een hot stone massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme basaltstenen.

Hot Stone Experience in Vitality Spa

Het gebruik van de warme stenen zorgen voor een rustgevend en ontgiftend effect op het lichaam. De stenen hebben een zuiverend effect en verbeteren de doorbloeding. Dit zorgt voor een energiek en vitaal resultaat. Daarbij geeft deze massage het lichaam direct nieuwe energie.

“De hotstone massage zorgt voor diepe ontspanning. Na de Hot Stone Experience voelt u zich weer energiek en vitaal.”

Tarieven

50 minuten – € 70,00

Reserveer de Hot Stone Experience direct online!
Bezoek na de Hot Stone Experience de faciliteiten in de spa. Laat u door onze vakkundige medewerkers adviseren welke faciliteiten u het beste kunt gebruiken voor en na uw behandeling.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Relaxation Experience - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 70
25 min. € 37,50

Relaxation Experience

De ‘Relaxation Experience’ is een klassieke ontspanningsmassage, waarbij zachte en stevige strijken worden afgewisseld met diepe knedingen en het zacht strelen van het lichaam. De massage zorgt voor ontspannen spieren, een diepere ademhaling en een verhoogde stimulatie van de afvoerstoffen in het lichaam.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Een ontspanningsmassage is niet alleen een massage om van te genieten, maar is ook zeer geschikt voor het verminderen van klachten zoals hoofdpijn, rug- en nekklachten, stress en vermoeidheid. Kortom na deze beleving voelt u zich weer ontspannen en vitaal!

Relaxation Experience bij Vitality Spa

De ‘Relaxation Experience’ is een klassieke ontspanningsmassage. Hierbij worden zachte en stevige strijkingen afgewisseld met diepe knedingen. Ontspan, relax en ervaar totale ontspanning van lichaam en geest. U kunt kiezen uit een massage van 25 of 50 minuten.

Na deze behandeling kunt u gebruik maken van de faciliteiten in de spa. Laat u door onze hosts adviseren welke faciliteiten het beste voor en na uw behandeling kunt gebruiken. Onze unieke Indoor Beach Experience mag u voor een heel ontspannen dag uzelf niet onthouden!

Tarieven

25 minuten € 37,50
50 minuten € 70,00

Reserveer de Relaxation Experience direct online!

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Gezichtsbehandeling - Corendon City Hotel Amsterdam
50 min. € 65
25 min. € 37,50

Gezichtsbehandeling

Verwen uzelf met een uitgebreide gezichtsbehandeling in Vitality Spa Amsterdam.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Gezichtsbehandeling in Vitality Spa

Ervaar het gevoel van een frisse, gezonde en jonge huid met een van onze gezichtsbehandelingen. Onze professionele spa medewerkers weten precies hoe zij uw huid het beste kunnen verzorgen en verbeteren.

Gezichtsbehandeling 25 minuten
Reiniging, peeling, masker en dag- of nachtverzorging

Gezichtsbehandeling 50 minuten
Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker en dag- of nachtverzorging.

Tarieven

25 min. €37,50
50 min. €65,00

Voor alle aanvullende gezichtsbehandelingen wordt een meerprijs van €20,00 gerekend.

Verder lezen » « Lees minder Reserveren

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!