Vitality Spa Amsterdam

Ervaar complete ontspanning voor lichaam en geest in Vitality Spa. Ontdek een traditionele Turkse Hamam, zon op het indoor strand en ontgift in de Finse sauna. Onze spa biedt een brede selectie aan faciliteiten en met zorg uitgekozen behandelingen. Zo vindt u speciale behandelingen om uw welzijn, zelfgenezend vermogen en energieniveau te verhogen.

Vitality Spa combineert eeuwenoude traditie met een moderne touch. Het ontwerp, de sfeer en de behandelingen in de spa zijn geïnspireerd op het Ottomaanse Rijk. De combinatie van het traditionele mozaïek, marmer, koepelplafonds en moderne faciliteiten maken Vitality Spa de perfecte plaats om bij te komen. Laat onze professionele medewerkers u volledig in de watten leggen.

Openingstijden tijdens de feestdagen

24 december (kerstavond) 08:00 – 23:00
25 december (1e kerstdag)* 09:00 – 22:00
26 december (2e kerstdag)* 09:00 – 22:00
31 december (oudejaarsavond) 09:00 – 18:00
1 januari (nieuwjaarsdag) 09:00 – 22:00

*Op 1e en 2e kerstdag is er geen Ladies Middag.

Entree Vitality Spa

Als daggast in Vitality Spa mag u van alle faciliteiten in onze city spa gebruik maken. Zonnen in de Indoor Beachroom, ronddobberen in Vitality Pool of ontspannen in de Hamam. Bezoekt u Vitality Spa én bent u één van onze hotelgasten? Maak dan gebruik van het gereduceerde tarief voor de entree.

Daggasten Hotelgasten
Entree voor 4 uur € 24,50
Entree gehele verblijf €15,00

Zodra u bent ingecheckt in Vitality Spa, begeleid één van onze hosts u naar de kleedruimtes. Voordat u zich ontdoet van alle drukte en stress in Vitality Spa kunt u zichzelf in alle rust omkleden, uw spullen in één van de kluisjes opbergen en douchen.

Let op, Vitality Spa Amsterdam is enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het gebruik van badkleding en slippers is verplicht.

Ladies Only

Op maandag t/m donderdag van 12.00 – 17.00 uur is Vitality Spa gereserveerd voor dames. Breng uw vriendinnen, moeder of zussen mee naar onze city spa op de Ladies Middag. Ontspan, relax en re-vitalize ‘ladies only’. Iedere laatste donderdag van de maand is het Ladies Night.

Handdoeken-, badjas- & slipperservice

In Vitality Spa draait alles om ontspanning. Uiteraard betekent dat, dat u niet uw eigen slippers en badjas hoeft mee te brengen tijdens uw bezoek aan onze city spa. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van onze badjas- en slipperservice. De slippers mag u  naderhand mee naar huis nemen. Het gebruik van handdoeken is inbegrepen bij de dagprijs. Geniet van de service die Vitality Spa biedt. Zo kunt u uw natte handdoeken omwisselen voor droge handdoeken.

Huur badjas € 5,00
Verkoopprijs slippers € 7,50
Badset € 15,00

Voorwaarden:

  • Het gebruik van slippers en badkleding is verplicht tijdens uw verblijf in Vitality Spa. U kunt slippers tegen betaling bij de balie halen.
  • De badset bestaat uit: één badlaken, één kleine handdoek en een paar slippers in een maat naar keuze tot en met maat 47.
  • Tijdens uw verblijf mag u de handdoeken eenmalig kosteloos omwisselen voor een nieuwe set.
  • Bij de huur van een badjas ontvangt u één exemplaar.

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!