Vitality Spa in Amsterdam biedt u complete ontspanning voor lichaam en geest. Het ontwerp, de sfeer en de behandelingen in Vitality Spa zijn volledig in de geest van het Ottomaanse rijk. De combinatie van het traditionele mozaïek, marmer en koepelplafonds en de faciliteiten maken Vitality Spa de perfecte plaats om bij te komen.

Bekijk onze Vitality Spa faciliteiten:

Vitality Bar

Verse smoothies, traditionele Turkse thee en healthy snacks. In Vitality Bar kunt u optimaal genieten van vitaal voedsel en gezonde sappen. In Vitality Bar kunt u uw eigen salade samenstellen of kiezen uit een van de vele andere gezonde gerechten op de kaart. Maak van uw dag in Vitality Spa een optimale wellnessbeleving.

Meer informatie

Infraroodsauna

De infraroodsauna bevindt zich in Vitality Spa naast het zwembad. De infraroodstraling in de infraroodsauna heeft een intensieve dieptewerking op de spieren. De stralingswarmte heeft een positieve invloed op blessures, hart- en bloedvaten. Zuurstof en benodigde bouwstoffen voor het lichaam worden beter opgenomen. Vitaliseer uw lichaam!

Meer informatie

Vitality Fitness

Werk aan uw lichaam, conditie en vitaliteit in Vitality Fitness. Zowel conditie- als krachttraining is mogelijk in de fitnessruimte. Vraag onze hosts om een persoonlijk trainingsprogramma.

Meer informatie

Indoor Beachroom

De Indoor Beachroom is de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Geniet 365 dagen per jaar van zon en strand. Ontspan en rust volkomen uit terwijl u werkt aan een goudbruine huid.

Meer informatie

Vitality Pool

Trek baantjes, dobber rond of rust uit op één van de ligbanken in Vitality Pool. Het zwembad in Vitality Spa is voorzien van diverse jetstreams en waterstralen.

Meer informatie

Tepidarium lounge

Ontstress in de Tepidarium lounge. Kom tot rust op een verwarmde ligbank terwijl uw zintuigen geprikkeld worden.

Meer informatie

Turks stoombad

Geniet van een Turks stoombad in Vitality Spa. Ervaar de ontspannende combinatie van warmte en stoom. Laat uw luchtwegen en poriën zich openen in de ruimte van 40 – 60 ° Celsius gevuld met stoom.

Meer informatie

Finse sauna

Breng een bezoek aan de Finse sauna in Vitality Spa. Laat uw lichaam en geest volledig ontspannen. De Finse sauna helpt uw huid soepeler te maken en het verhoogt de weerstand.

Meer informatie

Hamam

De Hamam is een traditioneel Oosters badhuis. In de ruimte, die volledig bekleed is met marmer, kan genoten worden van een Oosters scrub- en reinigingsritueel.

Meer informatie

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!