Jaar


1 jaar lidmaatschap


€ 59,00
Per maand


Selecteer een jaar
popular

Kwartaal


3 maanden lidmaatschap


€ 195,00
Per 3 maanden


Selecteer kwartaal

In Vitality Spa Amsterdam kunt u volledig ontsnappen aan alle dagelijkse drukte. Wilt u frequent Vitality Spa Amsterdam bezoeken? Sluit dan een voordelig en exclusief Vitality Spa lidmaatschap af. Een lidmaatschap geeft u de mogelijkheid om regelmatig te ontspannen in onze luxe Vitality Spa en te sporten in de fitness. Leden genieten van extra voordelige tarieven voor behandelingen en profiteren van korting in Cor & Don’s Restaurant in Corendon City Hotel Amsterdam.

Profiteer van het voordelige Vitality Spa lidmaatschap!

Uw lidmaatschap biedt de volgende privileges*:

Jaar


1 jaar lidmaatschap


€ 59,00
Per maand


Selecteer een jaar
popular

Kwartaal


3 maanden lidmaatschap


€ 195,00
Per 3 maanden


Selecteer kwartaal

Bekijk de voorwaarden van Vitality Spa lidmaatschap.

Vitality Spa

Ervaar complete ontspanning voor lichaam en geest in Vitality Spa. Ontdek een traditionele Turkse Hamam, zon op het indoor strand en ontgift in de Finse sauna. Onze city spa biedt een brede selectie aan faciliteiten en met zorg uitgekozen behandelingen. Zo vindt u speciale behandelingen om uw welzijn, zelfgenezend vermogen en energieniveau te verhogen.

Vitality Spa combineert eeuwenoude tradities met een moderne touch. Het ontwerp, de sfeer en de behandelingen in de spa zijn geïnspireerd op het Ottomaanse Rijk. De combinatie van het traditionele mozaïek, marmer, koepelplafonds en moderne faciliteiten maken Vitality Spa de perfecte plaats om bij te komen. Laat onze professionele medewerkers u volledig in de watten leggen. Re-vitalize!

Bekijk alle faciliteiten

 

Get news and exclusive offers...
Sign up for our newsletter!