Help de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië

Op zaterdag 18 februari vindt er een benefietavond plaats in het Corendon Village Hotel, met als doel om geld in te zamelen voor de slachtoffers en nabestaanden van de verschrikkelijke ramp in delen van Turkije en Syrië. Deze avond is tot stand gekomen doordat een aantal Marokkaanse ondernemers het Corendon Village hotel heeft benaderd om gezamenlijk een benefiet te organiseren. Het volledige bedrag dat deze avond wordt opgehaald zal ten goede komen aan het Rode Kruis.

Benefietdiner

benefit-plaza

De benefietavond zal in het teken staan van een veiling van mooie items, met aansluitend een diner.

De inloop is om 18.00 uur en de veiling start om 19:00 uur. De kosten voor het diner zijn 100 euro per persoon en zal volledig worden gedoneerd. Wil je een tafel voor acht personen boeken dan is het bedrag 1.200 euro per tafel. Daarnaast kun je een keuze maken tussen verschillende type partnertafels: alle uitingen zijn optioneel en je kunt aangeven of je hiervan gebruik wil maken:

Brons: 2.500 euro

Logo op alle social media kanalen van Corendon

 

Zilver: 5.000 euro

Logo op alle social media kanalen van Corendon, link op onze website en onze social media kanalen,gift voucher overhandiging gedurende de avond

Goud: 10.000 euro

Mede mogelijk gemaakt door; jouw bedrijfsnaam zal meerdere malen worden genoemd gedurende de avond, gift voucher overhandiging gedurende de avond en een link op onze website en social media kanalen


veiling-plaza

Veiling

Verschillende veilingitems zijn al aangeboden voor de veiling waaronder gesigneerde voetbalshirts, weekeindjes weg, teambuilding sessies, een compleet verzorgde reis naar de Formule-1 in Barcelona voor twee personen, complete reis naar Curaçao voor twee personen, kaartjes voor voetbalwedstrijden in de business lounge, etc. Maar we kunnen nog veel meer veilingitems gebruiken. Wil je iets doneren voor de veiling?

Neem contact op

We hopen je te zien op 18 februari in het Corendon Village Hotel, zodat we samen zoveel mogelijk geld kan ophalen voor alle slachtoffers van deze ramp.


optie 2

CHR

CHR

CHR

CHR