Corendon Beach Club Zandvoort

Genieten aan het strand

Kom nog even heerlijk genieten bij de gezelligste beach club in Zandvoort. Ervaar het ultieme vakantiegevoel van Corendon nu ook dichtbij in Zandvoort. Het gemak van een All-Inclusive vakantie, maar dan in eigen land. Geen koffer, maar een hippe strandtas. Geen lange vliegreis, maar een comfortabel strandbedje. Ben jij al klaar voor een heerlijke stranddag bij Corendon Beach Club in Zandvoort? De Corendon Beach Club is gedurende de wintermaanden gesloten en opent haar deuren weer in het voorjaar van 2021.

Eten & Drinken

Beach Club Restaurant

Lunchbuffet* 12:00 – 15:00
Bites menu 14:30 – 17:00
Dinerbuffet 17:00 – 19:00
19:30 – 21:30

*Op drukke dagen tot 16:00

Beach Bar

Open 11:00 – 21:30

Geniet van een onbezorgd dagje strand met ons All Inclusive concept! Het volgende is inbegrepen:

  • Gratis ligbedden en parasols
  • Gratis badhanddoekenservice (per badhanddoek vragen wij €10,- als borg die alleen per PIN betaald kan worden)
  • All Inclusive formule met lunch, diner, frisdrank, huiswijn en Heineken bier (12.00-20.30 uur)

Onbeperkt smullen

In het All Inclusive Beach Club Restaurant geniet je van een lunch of dinerbuffet. Geniet onbeperkt van een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit Mediterraanse keukens.

Houd je er rekening mee dat:

  • Reserveren voor de shuttle service van en naar het Corendon Village Hotel verplicht is. De reservering kan gemaakt worden via de Guest Services Desk in het hotel.

Ruim buitenterras

De beste plek voor een zonsondergang is te vinden op het ruime buitenterras waar je een adembenemend uitzicht hebt over het strand en de zee.

Van 11:00 – 21:30 kun je hier genieten van huiswijn (rood, wit , mousserend), bier van de tap, frisdrank, koffie en thee.

Houd er rekening mee dat:

Toegang tot onze strandbar op basis van beschikbaarheid is. Het maken van een reservering is niet mogelijk.

Met gemak naar het strand

De shuttle service brengt je binnen een halfuur van het Corendon Village Hotel naar de Corendon Beach Club in Zandvoort en vice versa. Het is vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. Deze zijn in de Bazar (lobby supermarkt) te koop.