Corendon Beach Club Zandvoort

Genieten aan het strand

Kom heerlijk genieten bij de gezelligste beach club in Zandvoort. Ervaar het ultieme vakantiegevoel van Corendon nu ook dichtbij in Zandvoort. Het gemak van een All-Inclusive vakantie, maar dan in eigen land. Geen koffer, maar een hippe strandtas. Geen lange vliegreis, maar een comfortabel strandbedje. Ben jij al klaar voor een gezellige stranddag bij Corendon Beach Club in Zandvoort? De Corendon Beach Club opent haar deuren weer in het voorjaar van 2021.

In de Corendon Beach Club geldt een all inclusive concept. Dit betekent dat je onbeperkt geniet van (non-)alcoholische dranken. Daarnaast zijn de lunch en het diner, in buffetvorm, inbegrepen tijdens je bezoek aan de strandtent. 

Eten & Drinken

Beach Club Restaurant

Lunchbuffet 12:30 – 15:30
Bites 15:30 – 17:00
Dinerbuffet 17:00 – 21:30

 

Beach Bar

Open 11:00 – 23:00

Geniet van een onbezorgd dagje strand met ons All Inclusive concept! Het volgende is inbegrepen:

  • Gratis ligbedden en parasols
  • Gratis badhanddoekenservice (per badhanddoek vragen wij €10,- als borg die alleen per PIN betaald kan worden)
  • All Inclusive formule met lunch, diner, frisdrank, huiswijn en Heineken bier (11.00-23.00 uur)
  • Shuttle service van het Corendon Village Hotel naar de Corendon Beach Club en v.v.

Onbeperkt smullen

In het All Inclusive Beach Club Restaurant geniet je van een lunch of dinerbuffet. Geniet onbeperkt van een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit Mediterraanse keukens.

Houd je er rekening mee dat:

  • Reserveren voor de shuttle service van en naar het Corendon Village Hotel verplicht is. De reservering kan gemaakt worden via de Guest Services Desk in het hotel.

Ruim buitenterras

De beste plek voor een zonsondergang is te vinden op het ruime buitenterras waar je een adembenemend uitzicht hebt over het strand en de zee.

Van 11:00 – 23:00 kun je hier genieten van huiswijn (rood, wit, mousserend), bier van de tap, frisdrank, koffie en thee.

Houd er rekening mee dat:

Toegang tot onze strandbar op basis van beschikbaarheid is. Het maken van een reservering is niet mogelijk.

Met gemak naar het strand

De shuttle service brengt je binnen een halfuur van het Corendon Village Hotel naar de Corendon Beach Club in Zandvoort en vice versa. Het is vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. Deze zijn in de Bazar (lobby supermarkt) te koop.

We raden aan om voor aankomst te reserveren voor de shuttle in verband met de drukte.