Boek nu je all inclusive vakantie

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Beste gast,

Na de persconferentie van vrijdag 18 juni heeft de Nederlandse overheid nieuwe versoepelingen aangekondigd. Het kabinet heeft besloten om de vierde stap in het openingsplan door te voeren op 26 juni.

Dit houdt voor ons in dat vanaf 26 juni onze eet- en drinkgelegenheden (onder voorwaarde) weer langer open mogen. Vanaf deze datum zijn onze restaurants en bars op verschillende tijden tussen 07.00 uur en 00.00 uur geopend voor hotelgasten en niet-hotelgasten. Voor de specifieke openingstijden per restaurant klik hier en voor de bars hier.

Vanaf 5 juni zal onze spa ook weer volledig zijn deuren mogen openen. Kijk voor meer informatie en voor het maken van een reservering op de pagina van onze spa.

Voor alle gasten en bezoekers blijven de bestaande maatregelen nog steeds gelden. Dit houdt in dat men 1,5 meter afstand van elkaar houdt en het dragen van een mondkapje verplicht is.

Mocht je uw reservering willen wijzigen of annuleren dan vragen wij u om contact op te nemen met de maatschappij waar u heeft geboekt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze FAQ pagina (www.corendonhotels.com/coronavirus) voor vragen en antwoorden.

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren.

Costa Holanda
Onbezorgd genieten van je all inclusive vakantie!

Geniet de hele dag onbeperkt van heerlijke maaltijden en drankjes in het Corendon Village Hotel. Tijdens je all inclusive verblijf zit fitness tot wellness, van ontbijt tot diner, allemaal inbegrepen. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Het Corendon Village Hotel heeft alles in huis voor de ultieme vakantiebeleving. Geniet van de heerlijkste gerechten uit internationale keukens in één van onze restaurants, bekijk de leukste films in onze knusse bioscoop of geniet van een panoramisch uitzicht in onze indrukwekkende Cockpit Pop-up Restaurant. Een dagje strand? Onze eigen shuttleservice zet jou voor de deur van onze eigen hippe Beach Club in Zandvoort af. Toch liever een dagje erop uit? Dankzij onze gunstige ligging, nabij OV-faciliteiten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Lekker slenteren door het gezellige centrum van Haarlem, de hotspots bezoeken in Amsterdam of heerlijk genieten van de rust, ruimte en natuur in de Amsterdamse Waterleidingduinen, vanuit ons centraal gelegen Corendon Village Hotel zijn de leukste dagjes uit binnen handbereik. Cultuur, natuur, ontspanning en een echte Boeing 747 in de tuin, met Corendon beleef je het ultieme vakantiegevoel in eigen land! Bekijk onze video en kom alvast in de vakantiestemming!

Veiligheid en welzijn van zowel onze gasten als van onze medewerkers staan voorop. Vanzelfsprekend nemen wij alle covid-19 maatregelen in acht en wordt ons hotel en alle faciliteiten extra schoongemaakt. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, hebben we speciale looproutes aangebracht. Bekijk de maatregelen voor onze spa en fitnessfaciliteiten op deze pagina. In alle openbare ruimtes en in onze shuttlebus is het dragen van een mondkapje verplicht (mondkapjes zijn in de Bazar verkrijgbaar).

Vanwege het coronavirus geldt uiteraard ook in onze bioscoop: houd 1,5 meter afstand van elkaar. Veiligheid staat voorop: na elke filmvoorstelling worden de stoelen, bekerhouders, tafeltjes en contactpunten grondig schoongemaakt. 

Bekijk deze video om de rondleiding te zien door het hotel!

Corendon Beach Club

All Inclusive formule (onbeperkt eten & drinken)

Spa & Wellness

Geniet van heerlijke massages

Uitgebreid all inclusive ontbijt-, lunch- en dinerbuffet Village Restaurant

All Inclusive formule (dranken bij geselecteerde bars zijn inclusief, anderen zijn tegen betaling)

Uitgebreide keuze uit (non-) alcoholische dranken

Tegen betaling in hotelbars. Beach Bar inbegrepen

Corendon Boeing 747 in tuin

Tour met gids door het vliegtuig

Bazar

Lobby supermarkt

Corendon Cinema

Bekijk de leukste films

Shuttle service

Bus service naar Amsterdam en Zandvoort

Sport

Tafelvoetbal, tafeltennis, pooltafel, boksbal

Gym

Dagelijks geopend

Gameroom

Spelletjeshal voor jong en oud

Buitenspeeltuin

Met Trampoline en Springkussen

Boek nu je all inclusive vakantie

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

All Inclusive vakantie in Nederland

Een complete All Inclusive vakantie in Nederland geheel verzorgd door Corendon Hotels & Resorts met verblijf in het Corendon Village Hotel Amsterdam. Geniet onbezorgd van je All Inclusive vakantie in eigen land!