Corendon Beach Club

Mocht je het nog niet gelezen/gehoord/toegezongen of ingefluisterd gekregen hebben; wij hebben sinds kort ons eigen beach club op Zandvoort! Maar… Wat weten wij nu eigenlijk over het strand van Zandvoort zelf?

Het strand van Zandvoort staat bekend als ideaal om een dagje uitwaaien, de heerlijk beachclubs, een visje te eten, maar naast het strand heb je het dorp zelf om een middagje te shoppen, maar je hebt ook het circuit van Zandvoort, en de prachtige natuur.

Vanuit onze Corendon Beach Club kun je dus allereerste genieten van een dag strand, er is ook voldoende watersport dus je hoeft je eigenlijk nooit te vervelen. Zin in iets meer actie? Dan kun je altijd de drukte opzoeken tijdens de vele Beach Events.

Zoek je vervolgens liever de natuur op? Maak een wandeling door de duinen of en wie weet kom je langs één van de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog, mocht je liever willen fietsen huur dan een fiets en maak dezelfde tocht met een stop langs de bunkers! En dan blijft natuurlijk de grootste uitdaging om iedereen op je ontdekkingstocht de Big 5 te laten spotten.. Wie ze het eerst ziet, trakteert op een visje!

Slenter daarna door het dorpje, bezoek een musea of de vele winkels. Mocht je na deze dag nog niet moe geworden zijn kun je opnieuw voor wat actie naar het Zandvoort Circuit dat betekend staat om de Formule 1 races, maar je mag om te beginnen ook alleen kiezen voor een slipcursus! Zoek om de dag af te sluiten je nachtrust aan een hotel of wie weet appartementje met uitzicht op zee en de dag zit er op.

Kortom een volledig dagje erop uit trekken naar het strand van Zandvoort garandeert een fantastische ervaring en wij heten je graag welkom in ons Beachclub voor een verfrissend drankje of een volledige lunch!

Boek nu je all inclusive vakantie

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen