Boek nu je Costa Holanda Festival

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Costa Holanda Festival

In de herfstvakantie is het feest aan de Costa Holanda en dat mag je natuurlijk niet missen!

Vakantie vieren aan de Costa Holanda wordt van 24 september t/m 3 oktober en 15 t/m 23 oktober nóg leuker met liveoptredens van toffe artiesten, volop entertainment, diverse activiteiten en de officiële opening van onze nieuwe entertainmenthal: The Hangar!

Boek daarom snel dit exclusieve All Inclusive arrangement en beleef een verblijf vol herfstpret. Wij zorgen voor een topprogramma vol leuke activiteiten voor jong en oud in en rondom ons hotel. Van gezellig bingoën met Corrie en Donna, waarbij je een fantastische hoofdprijs kunt winnen, een rondleiding door de imposante Boeing 747 in de tuin van ons hotel, tot ’s avonds laat lekker dansen op de beats van DJ Pim. En dan hebben we nog niet eens gehad over de liveoptredens van topartiesten zoals Louisa Verwoert, Berry van de Brink, Rocky Pauw en Alex Irvine. ​

The Hangar is onze nieuwe entertainmenthal waarin je onder andere Gameland vindt. Hier beleef je avonden plezier en daag je je familie of vrienden uit voor een fanatiek spelletje air hockey, een racegame, flipperkastcompetitie of een potje kamelenrace.

Tijdens je verblijf aan de Costa Holanda pak je eenvoudig onze gratis shuttleservice naar het strand van Zandvoort voor een dag All Inclusive genieten in de Corendon Beach Club of ga lekker een dagje shoppen in Amsterdam als het weer even iets tegenzit. Ook ben je van harte welkom in de Village Spa & Fitness, Cinema Nostalgia en onze altijd gezellige Skybar waar je de lekkerste cocktails drinkt en een prachtig uitzicht hebt op de vliegtuigen bij Schiphol. Kortom, een verblijf vol plezier, ontspanning en meer!

Wat kun je verwachten?

  • Verblijf o.b.v. All Inclusive
  • Gratis shuttleservice naar onze All Inclusive Corendon Beach Club in Zandvoort of het centrum van Amsterdam
  • Gratis toegang tot The Hangar en Gameland, inclusief 5 speelmuntjes per persoon
  • De beste films in Cinema Nostalgia
  • Een tour door de Boeing 747 in onze hoteltuin
  • Bingoavond met als hoofdprijs een reis naar de zon!
  • Liveoptredens van artiesten en dj’s

Speciale aanbieding

Waar wacht je nog op? Boek snel jouw mini herfstvakantie naar het Costa Holanda Festival (oktober Fest edition).

Vanaf slechts € 76 p.p.p.n. (bij minimum verblijf van 2 nachten) feest jij al mee in ons übergezellige hotel.

Boek nu je Costa Holanda Festival

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen