Golfen

Vlakbij ons hotel bevindt zich de luxe en exclusieve golfbaan The International. Een prachtige en zeer goed onderhouden golfbaan met het absolute topniveau van de horeca en high-end-service. Dit maakt dan ook dagje op The International tot een ongekende belevenis. Deze golfbaan is exclusief bestemd voor leden van The International en hun gasten.

Ook in de buurt te vinden zijn Golfbaan Sloten en de Haarlemmermeersche Golfclub. De Haarlemmermeersche Golfclub is te vinden in Cruquius, dit ligt tussen Haarlem, Schiphol en Hoofddorp, in. De 27-holes wedstrijdbaan, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus waarbij speelkwaliteit en uitdaging de pijlers van ons beleid zijn.

Naast de drie wedstrijdlussen beschikt de Haarlemmermeersche ook nog over een 9 holes par 3 Executive Course, de Bolstra, een grote driving range met 48 plekken, waarvan 32 overdekt en drie prachtige, verlichte, short game areas voor al uw korte spel training.

De openbare Golfbaan Sloten is gelegen op het Sportpark Sloten aan de zuidwestrand van Amsterdam. De golfbaan is een uitdagende 9-holes baan, de bomen en sloten in het park vormen de natuurlijke obstakels. Door de nauwe en smalle fairways is de baan een lastige en heeft een hoge moeilijkheidsgraad. De golfbaan heeft een drivingrange met 16 afslagplaatsen waarvan er drie overdekt zijn.

De Golfbaan Sloten is voor iedereen vrij toegankelijk, dus ook niet leden zijn ook van harte welkom. Het clubhuis met het terras aan het water, uitkijkend op de puttinggreen, maken je dag op deze mooie golfbaan compleet.

Boek nu je all inclusive vakantie

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen