Voetbal

Naast ons hotel bevinden zich de voetbal velden van voetbal vereniging Pancratius, RKSV Pancratius is op 1 mei 1930 opgerichte. Van oosprong komt de voetbalclub Amsterdam-Sloten, waar het tot 1954 speelde. Onder meer Bilal Basacikoglu (Feyenoord), Leon Bergsma (Ajax) en Sergio Padt (FC Groningen) hebben een verleden bij Pancratius.

De Johan Cruijff ArenA, tot 2018 Amsterdam ArenA, is een multifunctioneel stadion in Amsterdam naast trein station Amsterdam Bijlmer ArenA. Het is met 54.990 plaatsen het grootste stadion van Nederland. Sinds 14 augustus 1996 is het de thuisbasis van voetbalclub AFC Ajax. Ook de American footballers van de Amsterdam Admirals speelden hier thuiswedstrijden. Sinds de start van het voetbalseizoen 2018-2019 draagt het stadion de naam Johan Cruijff ArenA. Ook is er de mogelijkheid om een rondleiding te boeken door het stadion. Tijdens de rondleiding krijg je uiteraard alle ins & out over de club en het stadion en bezoekt de meest unieke plekken in het stadion zoals de Gallery of Fame, het grasveld en de persruimte.

Wist je trouwens dat op een mooie zonnige dag is zelfs het Johan Cruijff ArenA stadion in Amsterdam te zien vanuit onze Skybar?

Boek nu je all inclusive vakantie

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen