Zandvoort strand, het bekendste strand van Nederland

Het strand van Zandvoort is het bekendste en mooiste strand van Nederland! Het strand en het dorp Zandvoort heeft voor iedereen wat te bieden. Met een directe treinverbinding vanuit Amsterdam dam sta je zo op het strand van Zandvoort of Wanneer . Of je nu voor een dagje strand komt of een borrel na werk om te ontspannen, het kan allemaal in Zandvoort. Met 37 paviljoens verdeeld over 9 kilometer strand is het aanbod groot. Ook onze eigen Corendon Beach Club valt hier te vinden. Hier verkopen wij dag passen waar je de gehele dag onbezorgd kunt genieten.

Ook in de andere seizoenen is een bezoek aan het Zandvoortse strand zeker een aanrader! Heerlijk uitwaaien op het strand met je hond bijvoorbeeld, of een ritje met een paard.

Watersporten

Naast zonnen op het strand is er nog veel meer leuks te doen in Zandvoort.  Voor iedereen die gek is op watersport, valt hier genoeg te doen. Er zijn verschillende surfscholen en watersportcentra om te leren surfen, kiten, SUPpen, kanoën of raften. Heb je ervaring? Kun je hier natuurlijk spullen huren.

Boek nu je all inclusive vakantie

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen