Spa Wellness & Fitness

Beste spa gast,

Als Corendon Hotels & Resorts streven wij altijd naar een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf.
Veiligheid en welzijn van de gasten maar ook die van onze medewerkers staan bij ons voorop, onder alle omstandigheden.

Per 1 juli zijn alle andere faciliteiten zoals de spa, het zwembad en de fitness ook weer toegankelijk.
Wel wordt geacht dat gasten de anderhalve meter maatregel naleven.
Mocht hier niet aan voldaan worden, dan heeft Corendon Hotels & Resorts de bevoegdheid om gasten verdere toegang te weigeren.

Om deze regels te handhaven hebben wij de volgende limieten gesteld:
Zwembad: maximaal 14 personen
Stoombad: maximaal 4 personen
Sauna: maximaal 4 personen
Fitness: maximaal 4 personen

Voor gebruik van Village Spa en Fitness is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Dit kan nadat u bent ingecheckt, persoonlijk bij de Spa receptie of telefonisch vanuit de kamer middels 4994.

Mocht je reeds betaald hebben voor een eerder geplande reservering dan blijft deze uiteraard geldig en is het nu weer mogelijk om daar gebruik van te maken. Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en alvast bedankt voor je begrip.

 Met vriendelijke groet,

 Team Village Spa & Fitness

Kom volledig tot rust in onze Spa & Wellness waar je heerlijk kunt genieten van een welverdiende massage. Je hebt de mogelijkheid om diverse massages te boeken met keuze uit een korte behandeling of een uitgebreide behandeling.

Zwembad en fitness

Het overdekte zwembad is geschikt voor zowel de sportieve als recreatieve zwemmer. Het zwembad is maar liefst 27 meter lang en 1.40 meter diep, dus of je nu baantjes wilt trekken om te trainen of rond wilt dobberen in het water met de kinderen, het is allemaal mogelijk. Voor de allerkleinsten is er een kinderbadje. Graag verzoeken wij u om bij de Spa Desk te reserveren voor het gebruik van de Spa & Fitness faciliteiten.

Het dragen van badkleding en slippers is verplicht. Kleedruimtes zijn beperkt toegankelijk, enkel de kluisjes en toiletten.

Wil je tijdens je verblijf fit blijven of je conditie op peil brengen? Als hotelgast kun je gratis gebruikmaken van onze fitnessruimte in de Village Fitness. Begin je dag goed met een cardio workout in de ochtend of sluit de dag af met een uitdagende krachttraining. De moderne fitnessapparatuur zorgt ervoor dat het je tijdens je training aan niets ontbreekt.

Massages en schoonheidsbehandelingen

In onze Spa & Fitness heb je de mogelijkheid om diverse massages te boeken. Je hebt keuze uit een korte behandeling van 25 minuten of een uitgebreide behandeling van 50 minuten. De prijs van een 25 minuten behandeling is €37,50 en de prijs van een uitgebreide behandeling van 50 minuten is €69,50. Massages en schoonheidsbehandelingen worden gegeven volgens de richtlijnen van de overheid en lokale autoriteiten. Voor meer informatie en het maken van een reservering kun je terecht bij onze Spa Desk of stuur een mail naar spa.village@corendonhotels.com

Massages

Massages zijn dagelijks mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Spa & Zwembad

Dagelijks: 08:00 – 20:00

Fitness

Dagelijks: 08:00 – 20:00

Boek nu je all inclusive vakantie

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud