Cast
David Schwimmer
Courteney Cox
Matthew Perry
Matt LeBlanc
Lisa Kudrow
Jennifer Aniston
Regie:
Marta Kauffman
Genre
Komedie
Land
VS
Speelduur
180 min
Taal
Engels
Kijkwijzer

Friends 25: The one with the anniversary

Maak een reservering voor 4 personen en krijg een gratis borrelplank voor jou en je ‘friends’ na afloop van de film in de Skybar747. Haal alles uit je verblijf en combineer je dag met een weekend brunch of diner! Koop snel je kaartjes.

Op zondag 22 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K. Het evenement herenigt fans met hun oude BFF’s – Ross, Rachel, Joey, Monica, Chandler en Phoebe – om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

Friends 25: The one with the anniversary vindt eenmalig plaats op zondag 20 oktober in bioscopen door heel Nederland. Tickets zijn vanaf vrijdag 20 september verkrijgbaar via de reguliere voorverkoopadressen. De Amerikaanse sitcom van Warner Bros. Television volgt het lief en leed van een hechte groep vrienden die in New York City wonen: broer en zus Ross (David Schwimmer) en Monica Geller (Courteney Cox), en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston). De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmyen een Golden Globe. In 25 jaar is Friends veranderd in een cultureel fenomeen en heeft de serie een grote schare trouwe fans opgebouwd. Friends is bedacht door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Get news and exclusive offers...
Sign up for our newsletter!