Hotel informatie

Wat is het adres van Corendon Village Hotel Amsterdam?

Corendon Village Hotel Amsterdam

Schipholweg 275

1171 PK Badhoevedorp

Nederland

Telefoonnummer: +3120 308 49 84

Wat is de snelste route van Amsterdam Airport Schiphol naar Corendon Village Hotel Amsterdam

Vanaf Schiphol Airport bent u met bus 194 of 195 al binnen 10 minuten bij Corendon Village Hotel Amsterdam. Stap uit bij de halte ‘Schuilhoeve’, op ca. 2 minuten loopafstand van het hotel. Daarnaast kunt gebruikmaken van de gratis shuttleservice. U kunt vanaf de luchthaven de gratis shuttle bus nemen, die vertrekt op platform C13. Bekijk het schema met actuele vertrektijden.

Wat is de snelste route van Corendon Village Hotel Amsterdam naar het Amsterdamse stadscentrum?

Er zijn meerdere wegen om met het openbaar vervoer het stadscentrum van Amsterdam te bereiken. Zo rijdt er ’s ochtends, ‘s middags en ’s avonds vanuit het hotel op gezette tijden een City shuttle naar het Museumplein in Amsterdam. Het bedrag voor een retourkaartje bedraagt €7,50 per persoon. Daarnaast vindt u op ca. 8 minuten lopen van het hotel bushalte Badhoevedorp Oost met een direct busverbinding van en naar treinstation Schiphol waar u verder kunt reizen met de trein naar Amsterdam Centraal Station.

Kan er bij het hotel geparkeerd worden?

Corendon Village Hotel Amsterdam beschikt over een uitgebreide parkeergelegenheid met maar liefst 470 parkeerplaatsen.

Parkeertarieven:

  • Eerste 4 uur gratis
  • Na 4 uur:                          €2,50 per uur
  • Maximum per 24 uur:   €17,50
  • 2 dagen (48 uur):            €35,-
  • 3 dagen (72 uur):            €52,50
  • 4 dagen (96 uur):            €70,-
  • Vanaf 5 dagen:                €70,- + €5,- extra per dag (24 uur)
  • Dubbeltarief voor touringscars. €35,- per 24 uur

Restaurant-, bar-, spa-, en bioscoopgasten krijgen 4 uur gratis parkeren op vertoon van hun bon.

Biedt het hotel een shuttleservice aan?

Ja, vanuit het hotel rijdt er ’s ochtends, ‘s middags en ’s avonds op gezette tijden een City shuttle naar het Museumplein in Amsterdam. Het bedrag voor een retourkaartje bedraagt €7,50 per persoon. Van en naar het hotel rijdt de gratis shuttleservice naar Schiphol Airport. Informeer de exacte tijden bij de receptie of bekijk het schema met actuele vertrektijden.

Mag er gerookt worden in het hotel?

Corendon Village Hotel Amsterdam is een rookvrij hotel. In de kamers en openbare ruimtes van het hotel geldt een rookverbod, dit geldt ook voor elektronische sigaretten. Als u toch wilt roken, kunt u gebruikmaken van de daarvoor bestemde rookcabines naast de ingang van het hotel.

Biedt het hotel gratis Wi-Fi aan?

Ja, in het gehele hotel kunt u gratis gebruikmaken van Wi-Fi.

Wanneer is het servicecenter te bereiken?

Het servicecenter is te bereiken via het volgende telefoonnummer: +31 20 8207888.

  • Maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 uur.
  • Zaterdag t/m zondag van 09.00-17.00 uur.
Is er een fietsverhuur?

Corendon Village Hotel Amsterdam beschikt over een fietsverhuur. De prijzen en voorwaarden voor het verhuur zijn hier te vinden.

Zijn er Tesla oplaadpunten?

Tesla-eigenaren kunnen in Corendon Village Hotel Amsterdam hun auto opladen bij één van onze 20 oplaadpunten. Direct in de buurt van Schiphol kunt u uw auto opladen in 30 minuten tijdens uw meeting, overnachting of terwijl u aan het genieten bent van een lunch, diner of kopje koffie.

Is er een bioscoop aanwezig in het hotel?

Corendon Village Hotel Amsterdam beschikt over een eigen bioscoop. Kijk voor meer informatie over het filmaanbod en de tickets op de website.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

U kunt hier de algemene voorwaarden van Corendon Hotels & Resorts lezen.

Check-in/ Check-out

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur. In het geval van een vroege aankomst kunt u aan onze medewerkers vragen of uw kamer al beschikbaar is. Indien het niet mogelijk is om al in te checken op uw kamer, biedt het hotel de mogelijkheid om uw bagage achter te laten in onze opslagruimte tot de kamer beschikbaar is. Als uw kamer wel beschikbaar is kunt u uiteraard meteen inchecken voor een toeslag van €10,- per uur.

De receptie is 24 uur per dag open. U kunt gebruikmaken van onze self check-in kiosken om in of uit te checken.

Tot hoe laat kan ik uitchecken?

Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 12:00 ‘s middags. In het geval van een late check-out rekent het hotel €10,00 per uur, tot 18:00. Bij een check-out na 18:00 rekent het hotel het volledige tarief van die dag. De mogelijkheid tot laat uitchecken hangt af van de beschikbaarheid van de dag, en kan niet van tevoren gegarandeerd worden. Indien een late check-out niet mogelijk is, is het uiteraard mogelijk van onze gratis bagageopslag gebruik te maken.

De receptie is 24 uur per dag open. U kunt gebruikmaken van onze self check-in kiosken om in of uit te checken.

Reserveringen

Heb ik een creditcard nodig om een reservering te maken?

Ja, een creditcard garantie is noodzakelijk voor het maken van een kamerreservering. Als u geen creditcard heeft, neem dan contact op met het Service Center op +31-20 8207888.

Welke betaalmethodes worden geaccepteerd?

Wij accepteren alle gangbare wereldwijde credit cards, zoals Visa, Mastercard, Maestro Card en American Express. Als u geen creditcard heeft, neem dan contact op met het Service Center op +31-20 8207888.

Hoe oud moet ik zijn om een reservering te maken?

Wij accepteren geen kamerreservering van gasten jonger dan 18 jaar. U dient 18 jaar of ouder te zijn om een kamer te reserveren bij ons.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Reserveringen op basis van Flexibel Tarief:
Wanneer u een reservering maakt met een van onze standaardtarieven kunt u tot 24 uur voor de inchecktijd op de dag van aankomst uw reservering gratis annuleren. In geval van een late annulering of no-show brengen wij alleen de kosten van de eerste nacht in rekening.

Reserveringen op basis van Non-Refundable Prijzen:
Wanneer u een van onze non-refundable tarieven boekt, garanderen wij u de beste prijs.
In ruil daarvoor brengen wij na het boeken direct de kosten van de reservering in rekening, en kunt u de reservering niet meer gratis wijzigen of annuleren. Mocht u toch uw reservering willen annuleren, dan is een restitutie helaas niet mogelijk.

Kan ik ontbijt bijboeken?

De makkelijkste en goedkoopste manier om te genieten van ons speciale Corendon ontbijt is door een kamer te boeken inclusief ontbijt. Indien u een kamer zonder ontbijt geboekt heeft, kunt u deze natuurlijk altijd nog bijboeken in het hotel.

Kan er een extra bed op de kamer geplaatst worden?

Ja, dit is beperkt mogelijk. Wij hanteren hiervoor de volgende tarieven:

Voor kinderen van 0-2 jaar: gratis.
Voor kinderen van 2-12 jaar: €17,50,- (dit is een babybedje of een extra bed).                                              Voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar: €35,-.

Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met: reservations.villlage@corendonhotels.com

Kan er een babybedje op de kamer geplaatst worden?

Babybedjes zijn beschikbaar op aanvraag en zijn kosteloos. Indien u hiervan gebruikt wilt maken, kunt u contact opnemen met: reservations.village@corendonhotels.com

Zijn huisdieren toegestaan?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.

Is toegang tot de Village Spa & Fitness bij mijn reservering inbegrepen?

Ja, u kunt tijdens uw verblijf gratis gebruikmaken van onze Village Spa & Fitness in het hoofdgebouw Plaza. In onze Spa & Fitness heb je de mogelijkheid om diverse massages te boeken. Boek uw reservering via: Spa.village@corendonhotels.com. Let op, het gebruik van slippers en badkleding is verplicht. Kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang tot Village Spa & Fitness onder begeleiding van een volwassenen. Lees voor uw bezoek onze huisregels hier.

Kamers

Wat voor amenities kan ik in de kamer vinden?

Corendon Village Hotel Amsterdam investeert in duurzaamheid en probeert het gebruik van plastic tot een minimum te beperken. Uw badkamer is daarom voorzien van duurzame douchegel en shampoo in navulbare dispensers.

Is de kamer voorzien van een Smart TV?

Ja, al onze kamers zijn voorzien van een 42” flat screen Smart TV.

Is de kamer voorzien van een minibar?

Al onze kamers beschikken over een minikoelkast. Deze is bij aankomst gevuld met gratis water.

Wat voor stopcontacten kan ik in de kamer vinden?

De 220 volt stopcontacten in onze kamers zijn geschikt voor elektrische apparaten met een maximaal vermogen van 300 watt. Power-adapters zijn te koop bij de receptie en Bazar (lobby shop).

Overige

Welke openstaande vacatures zijn er en biedt het hotel stageplaatsen aan?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en getalenteerde mensen om ons team te versterken. Bekijk al onze openstaande vacatures en stageplaatsen op onze Werken bij Corendon Hotels & Resorts pagina.

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!