Verjaardag 747

Vier je verjaardag in de SKYBAR 747

Pak dit jaar groots uit en vier je verjaardag met een prachtig uitzicht over Schiphol bij onze SKYBAR 747!
Maak er een knalfeest van met vrienden en familie en beleef een onvergetelijke feestavond!

Hoe ziet jouw verjaardag er deze dag uit?

Vanaf 17.00 uur gaat het grote feest van start. Dans 3 uur lang mee op swingende muziek terwijl je geniet van lekkere drankjes en hapjes. Wil je later van start gaan? Dat kan ook! Het feest zelf duurt 3 uur. Bij binnenkomst word je ontvangen met een heerlijke slagroomtaart en feestelijke slingers. Speciaal voor jou hebben we een gezellig gedeelte in de SKYBAR 747 gereserveerd én versierd voor jou, je vrienden en/of familie!

Wat zijn de kosten?

Voor slechts €747,- beleef jij met je vrienden en/of familie een onvergetelijke verjaardag in de SKYBAR 747 met uitzicht op onze Boeing 747! Om in de 747 sferen te blijven, betaal je een standaardtarief van €747,-* voor deze avond, waarbij je naast jezelf nog 29 personen mag uitnodigen. Elke extra persoon die met je mee feest berekenen we een bedrag van 35,- euro voor. Tijdens deze avond krijg je 3 uur lang onbeperkt bier/wijn en fris en 3 rondes bittergarnituur. Bestellingen die worden gedaan na deze 3 uur  zijn op basis van nacalculatie.

Hoe kan ik reserveren?

Wil jij je verjaardag bij ons vieren? Bevestig hier je aanvraag door het onderstaande formulier in te vullen.

Verjaardag 747 aanvraag

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 5 in.
    Het totaal aantal personen inclusief de jarige

*deze prijs geldt voor 30 personen of minder. Bijvoorbeeld: bij een aanvraag van 20 personen geldt ook de standaardprijs van €747,-.  

Boek je verblijf

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud