Kerstarrangementen 2019

Vier kerst samen met familie en vrienden in Corendon Village Hotel Amsterdam

Prachtige decoraties, verrassende gerechten en gezellige livemuziek. In het sfeervolle Corendon Village Hotel Amsterdam is het samenzijn met vrienden en familie tijdens de feestdagen nóg fijner. Speciaal voor Kerst hebben wij een aantal zeer voordelige arrangementen voor je samengesteld.

Geniet samen van een verrassend dinerbuffet of schuif aan met de hele familie voor een feestelijke kerstbrunch in Village All Inclusive Restaurant. Wil je liever genieten van een samengesteld kerstmenu? Dineer dan in ons Village A La Carte Restaurant!

shutterstock_707835238

Kerstbrunch

Wat is er gezelliger dan uitgebreid brunchen met vrienden en familie tijdens de feestdagen? Kom genieten van een heerlijke kerstbuffet van diverse specialiteiten en lekkernijen in Village All Inclusive Restaurant!

Prijs: vanaf €32,50 per persoon

Meer informatie & reserveren
shutterstock_517801342

Kerstdiner buffet

Op kerstavond, 1e & 2e kerstdag geniet je van een feestelijk dinnerbuffet in Village All Inclusive Restaurant. Word verrast door culinaire gerechten van onze chef en zijn team!

Prijs: vanaf €45,- per persoon

Meer informatie & reserveren
shutterstock_521166691

Kerstdiner a la carte

Geniet op kerstavond, 1e & 2e kerstdag van een luxe kerstdiner in Village A La Carte Restaurant. Beleef samen met vrienden en familie een sfeervolle avond vol gezelligheid in een feestelijke setting.

Meer informatie & reserveren

Boek je verblijf

Bestemming