Village A La Carte

ENGLISH BELOW

Beste bioscoopbezoeker,

Als Corendon Hotels & Resorts streven wij altijd naar een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf. Veiligheid en welzijn van de gasten maar ook die van onze medewerkers staan bij ons voorop, onder alle omstandigheden. Er is daarom besloten om de restaurants & bars voorlopig te sluiten voor niet-hotelgasten om de 1,5 meter samenleving te kunnen waarborgen. Wil je toch gebruikmaken van onze faciliteiten, zoals de restaurants & (sky)bars en bioscoop? Boek dan via deze link jouw verblijf in het Corendon Village Hotel Amsterdam en geniet van je vakantie in eigen land! 

We volgen de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Nederland op de voet. Wanneer er veranderingen plaatsvinden omtrent het opnieuw openen van onze faciliteiten voor niet-hotelgasten, wordt dat vermeld op deze website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en alvast bedankt voor je begrip.

 Met vriendelijke groet,

Corendon Hotels & Resorts

Het uitgebreide à la carte lunch- en dinermenu biedt voor ieder wat wils. Geniet van een internationale smaakbeleving in een fijne en ontspannen sfeer. Het Village A La Carte Restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner.

Menu Lunch

Menu Diner

Openingstijden

Lunch

Dagelijks: 12:00 – 16:00

 

Dinner

Zondag tot Donderdag: 17:00 – 23:00
Vrijdag & Zaterdag: 16:00 – 00:00

Boek je verblijf

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud