All Inclusive Diner

Beste restaurantbezoeker,

Als Corendon Hotels & Resorts streven wij altijd naar een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf. Veiligheid en welzijn van de gasten maar ook die van onze medewerkers staan bij ons voorop, onder alle omstandigheden. Er is daarom besloten om de restaurants & bars voorlopig te sluiten voor niet-hotelgasten om de 1,5 meter samenleving te kunnen waarborgen. Wil je toch gebruikmaken van onze faciliteiten, zoals de restaurants & (sky)bars en bioscoop? Boek dan via deze link jouw verblijf in het Corendon Village Hotel Amsterdam en geniet van je vakantie in eigen land! 

We volgen de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Nederland op de voet. Wanneer er veranderingen plaatsvinden omtrent het opnieuw openen van onze faciliteiten voor niet-hotelgasten, wordt dat vermeld op deze website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en alvast bedankt voor je begrip.

 Met vriendelijke groet,

Corendon Hotels & Resorts

Geniet in het All Inclusive Restaurant van een uitgebreid all inclusive dinerbuffet. Gedurende twee uur proef je onbeperkt van een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit diverse internationale keukens. Frisdranken, bier, wijn, koffie en thee zijn in het all inclusive buffet inbegrepen.

 

Prijzen:
Maandag en dinsdag:€25,- per persoon
Woensdag, donderdag & zondag:€26,95 per persoon
Vrijdag & zaterdag:€29,95 per persoon.
Kinderen t/m 12 jaar betalen 50% van de prijs en kinderen tot 2 jaar eten gratis

 

Openingstijden

Dagelijks: 17.00 – 21.30 uur

2 Uur Onbeperkt

Grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit diverse internationale keukens