Village Bar

Beste restaurantbezoeker,

Als Corendon Hotels & Resorts streven wij altijd naar een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf. Veiligheid en welzijn van de gasten maar ook die van onze medewerkers staan bij ons voorop, onder alle omstandigheden. Er is daarom besloten om de restaurants & bars voorlopig te sluiten voor niet-hotelgasten om de 1,5 meter samenleving te kunnen waarborgen. Wil je toch gebruikmaken van onze faciliteiten, zoals de restaurants & (sky)bars en bioscoop? Boek dan via deze link jouw verblijf in het Corendon Village Hotel Amsterdam en geniet van je vakantie in eigen land! 

We volgen de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Nederland op de voet. Wanneer er veranderingen plaatsvinden omtrent het opnieuw openen van onze faciliteiten voor niet-hotelgasten, wordt dat vermeld op deze website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en alvast bedankt voor je begrip.

 Met vriendelijke groet,

Corendon Hotels & Resorts

De gezellige Village Bar is de ideale plek om te genieten van een heerlijke cocktail, ijskoud biertje of speciale kop koffie. Onze professionele bartenders staan de hele dag voor je klaar en voorzien je van overheerlijke drankjes en snacks. De gezellige, onbevangen sfeer is ideaal om samen met familie, vrienden of collega’s uitgebreid te borrelen.

Openingstijden*
Maandag t/m zondag: 07.00 – 01.00

Boek je verblijf

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud