Village Sports Bar & Lounge

Beste restaurantbezoeker,

Als Corendon Hotels & Resorts streven wij altijd naar een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf. Veiligheid en welzijn van de gasten maar ook die van onze medewerkers staan bij ons voorop, onder alle omstandigheden. Er is daarom besloten om de restaurants & bars voorlopig te sluiten voor niet-hotelgasten om de 1,5 meter samenleving te kunnen waarborgen. Wil je toch gebruikmaken van onze faciliteiten, zoals de restaurants & (sky)bars en bioscoop? Boek dan via deze link jouw verblijf in het Corendon Village Hotel Amsterdam en geniet van je vakantie in eigen land! 

We volgen de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Nederland op de voet. Wanneer er veranderingen plaatsvinden omtrent het opnieuw openen van onze faciliteiten voor niet-hotelgasten, wordt dat vermeld op deze website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en alvast bedankt voor je begrip.

 Met vriendelijke groet,

Corendon Hotels & Resorts

De Village Sports Bar & Lounge is dé ideale plek om gezellig met vrienden of collega’s je favoriete sportwedstrijden te volgen. Plof neer op onze heerlijke loungestoelen en bekijk live de wedstrijden op meerdere beeldschermen. Na een lange vergadering of een drukke dag in de stad is er niks fijner dan met een koud biertje en een lekkere snack te relaxen in onze Village Sports Bar & Lounge.

Openingstijden:

Maandag tot en met zondag van 09:00 uur tot en met 24:00 uur.

Lounge ambiance

Ontspan in onze comfortabele loungestoelen
en bekijk het spel terwijl je je ijskoud biertje drinkt met wat kleine snacks.

All inclusive of Room Only? Maak hier je keuze

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud