Shuttleservice Amsterdam Schiphol Airport

Speciaal voor hotelgasten biedt Corendon Village Hotel Amsterdam een gratis shuttleservice vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar het hotel en vice versa. Bekijk het schema met actuele vertrektijden.

City Shuttleservice naar het centrum van Amsterdam

Vanuit het hotel rijdt er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds op gezette tijden een City shuttle naar het Museumplein in Amsterdam. Bij aankoop van het ticket ontvang je 25% korting op alle F&B items in ons zusterhotel The College Hotel Amsterdam. Dit 4-sterren boutiquehotel is minder dan 10 minuten lopen van het Museumplein en ligt midden in het Amsterdamse centrum.

De tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie voor slechts €7,50 per persoon, geldend voor zowel de heen- als terugreis. De ophaalpunten bevinden zich op de volgende locaties:

  • Ophaalpunt Corendon Village Hotel Amsterdam: hoofdingang van het Plaza gebouw.
  • Ophaalpunt bij het Van Gogh Museum: bij tramhalte Van Baerlestraat aan de kant van de straat waar het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum zich aan de Paulus Potterstraat bevinden. Het ophaalpunt ligt op 10 minuten lopen van The College Hotel Amsterdam.

Routebeschrijving

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!