SKYBAR 747

Geniet van een uniek panoramisch uitzicht vanaf het ruime dakterras!

AAMU_NWD2019-2-421

Welkom in de Skybar 747

De Skybar is open van vrijdag t/m zondag voor een hapje en drankje, waaronder overheerlijke cocktails die met passie gemaakt worden door een van onze captains achter de bar. Op deze dagen vieren we extra feest met DJ Soulboyz achter de draaitafels. Het perfecte begin van je weekend start bij ons!

2019-08-22_Corendon_0581_HR

INFORMATIE

Een hippe hotspot om voor of na een diner te genieten van een heerlijke cocktail. Neem de lift naar de 9de verdieping van het Plaza gebouw en geniet van een panoramisch uitzicht over de hoofdstad en luchthaven Schiphol vanaf het ruime dakterras. De bar biedt naast cocktails en mix drankjes ook een grote selectie wijnen, diverse soorten bier en likeuren.

RMY06693

DAKTERRAS

Met een heerlijke cocktail in je hand geniet je van het panoramische uitzicht vanaf ons ruime dakterras. Smul van overheerlijke gerechten van onze menukaart en bestel een verkoelend drankje terwijl je met vrienden neerploft op onze loungebanken. Vanaf de 9e verdieping bewonder je het unieke uitzicht over Schiphol en onze hoofdstad. Ons dakterras is dé ideale plek voor vliegtuigspotters. Zien we je snel?

Reserveren kan aan de deur.

Openingstijden

Vrijdag t/m Zondag 13:00 – 17:00
Maandag t/m Donderdag gesloten

Menukaart

Geniet van heerlijke maaltijden!

Snack menukaart

 

Drinken

Proef onze gevarieerde drankjes!

Drinks

Ontdek Schiphol en Amsterdam van bovenaf. SKYBAR 747 is een unieke plek waar reizigers vanuit de hele wereld samenkomen!