Welkom bij Village Spa & Fitness. Begin de dag sportief in onze luxe gym, trek baantjes in het zwembad en ontspan in het Turks stoombad of onze Finse sauna. Bij Corendon Village Spa & Fitness werk je aan je conditie en kom je voor pure ontspanning.

Village zwembad
Het gloednieuwe overdekte zwembad is geschikt voor zowel de sportieve als recreatieve zwemmer. Het zwembad is maar liefst 27 meter lang, dus of je nu baantjes wilt trekken om te trainen of rond wilt dobberen in het water met de kinderen, het is allemaal mogelijk. Voor de allerkleinsten is er een kinderbadje.

Zwemles voor baby’s, peuters & kleuters
Ons Village zwembad is ook dé plek voor zwemles. Water Babies geeft hier op diverse tijden door de week les aan baby’s en peuters, vergezeld door een ouder die meezwemt. Swim4all geeft zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar voor een heus zwemdiploma. Kijk voor meer informatie op de website van Water Babies of stuur een e-mail naar Swim4all.

Turks stoombad & Finse sauna
Na een drukke dag is er niets fijner dan heerlijk ontspannen in het Turks stoombad. De combinatie van warmte en stoom heeft een heilzame werking en zorgt ervoor dat je dagelijkse spanning en vermoeidheid verminderen. De hoge temperatuur van de Finse sauna zorgt ervoor dat je bloedcirculatie verbetert, je stressniveau daalt en je je gezonder en vitaler voelt.

Massages
Binnenkort kunt u genieten van verschillende massages en schoonheidsbehandelingen in Village Spa & Fitness.

Village fitness
Wil je tijdens je verblijf fit blijven of je conditie op peil brengen? Als hotelgast kun je gratis gebruikmaken van onze fitnessruimte in de Village Fitness. Begin je dag goed met een cardio workout in de ochtend of sluit de dag af met een uitdagende krachttraining. De moderne fitnessapparatuur zorgt ervoor dat het je tijdens je training aan niets ontbreekt.

Fit by Corendon
Begin de dag goed met een groepsworkout in de ochtend met onze eigen personal trainer. Inschrijven kan bij de receptie. Elke dinsdag, donderdag en zaterdagochtend van 07.00 tot 08.00 uur en van 08.00-09.00 uur. Toch liever 1 op 1 met je eigen personal trainer? Vraag dan een gratis intake aan bij onze personal trainer Jeffrey Dirks; 06-36168711.

Village Spa & Fitness lidmaatschap
Kom je uit de buurt van Corendon Village Hotel Amsterdam en wil je onbeperkt gebruik maken van onze Spa en Fitness facilliteiten inclusief personal training? Dan ben je bij SPARK aan het juiste adres. Bekijk voor meer informatie, prijzen en voorwaarden de website van SPARK.

Toegang Village Spa & Fitness
Voor hotelgasten is de Fitness 24/7 bereikbaar. De Village Spa & Pool is dagelijks open van 08.00 en 22.00 uur. Kinderen tot 13 jaar mogen alleen onder begeleiding van tenminste één volwassene gebruikmaken van het zwembad. Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder 18 jaar. Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht. Bekijk hier alle huisregels van de spa, fitness en het zwembad.

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!