Welkom bij Village Spa & Fitness. Begin de dag sportief in onze luxe gym, trek baantjes in het zwembad en ontspan in het Turks stoombad of onze Finse sauna. Bij Corendon Village Spa & Fitness werk je aan je conditie en kom je voor pure ontspanning.

Village zwembad
Het gloednieuwe overdekte zwembad is geschikt voor zowel de sportieve als recreatieve zwemmer. Het zwembad is maar liefst 27 meter lang, dus of je nu baantjes wilt trekken om te trainen of rond wilt dobberen in het water met de kinderen, het is allemaal mogelijk. Voor de allerkleinsten is er een kinderbadje.

Zwemles 
Ons Village zwembad is ook dé plek voor zwemles. Swim4all geeft zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar voor een heus zwemdiploma. Meer informatie? Stuur een e-mail naar Swim4all.

Turks stoombad & Finse sauna
Na een drukke dag is er niets fijner dan heerlijk ontspannen in het Turks stoombad. De combinatie van warmte en stoom heeft een heilzame werking en zorgt ervoor dat je dagelijkse spanning en vermoeidheid verminderen. De hoge temperatuur van de Finse sauna zorgt ervoor dat je bloedcirculatie verbetert, je stressniveau daalt en je je gezonder en vitaler voelt.

Massages
In onze Spa & Fitness heb je de mogelijkheid om diverse massages te boeken. Je hebt keuze uit een korte behandeling van 25 minuten of een uitgebreide behandeling van 50 minuten. De prijs van een 25 minuten behandeling is €37,50 en de prijs van een uitgebreide behandeling van 50 minuten is €70,00.

De beschikbare tijden zijn:

  • Maandag t/m vrijdag van 18:00-22:00
  • Zaterdag van 11:00-15:00 en van 18:00-22:00
  • Zondag van 11:00-15:00 en van 18:00-22:00

Let op! Enkel op basis van reservering middels: Spa.village@corendonhotels.com

Ontspanningsmassage (25 minuten €37,50 en 50 minuten €70,00)
Deze behandeling is een klassieke massage voor ontspanning. Hierbij worden zachte en stevige strijkingen afgewisseld met diepe knedingen. Een ontspanningsmassage is niet alleen een massage om van te genieten, maar is ook zeer geschikt voor het verminderen van klachten zoals hoofdpijn, rug- en nekklachten, stress en vermoeidheid.

Sportmassage (25 minuten €37,50 en 50 minuten €70,00)
Tijdens deze behandeling onderga je een sportmassage. Bij deze massagevorm wordt er meer druk uitgeoefend op je huid en spieren door middel van stevige knedingen. Hierdoor ontspannen de spieren en de onderliggende bindweefsels, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen in het lichaam!

Anti-stress massage
Wil je van je stress en zorgen af? Dan is deze behandeling een geweldige optie voor jou! Tijdens deze behandeling worden je nek, schouders en hoofd gemasseerd. Bij een uitgebreide ontspanningsmassage kan tevens je rug worden gemasseerd. Na deze behandeling ben je weer stressvrij!

Gezichtsbehandelingen (25 minuten €37,50 en 50 minuten €70,00)
Ervaar het gevoel van een frisse, gezonde en jonge huid met een van onze gezichtsbehandelingen. Onze professionele spa medewerkers weten precies hoe zij je huid het beste kunnen verzorgen en verbeteren. Bij een gezichtsbehandeling van 25 minuten heb je keuze uit reiniging, peeling, masker en dag- of nachtverzorging. Bij een behandeling van 50 heb je keuze uit reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker en dag- of nachtverzorging.

Aromatherapie (50 minuten €70,00)
Ontspan en verwen al je zintuigen met de Aroma Experience. De ‘Aroma Experience’ neemt je mee in een weldadige geurbeleving en heeft een diepere werking en heilzame werking op lichaam en geest.

Hotstone massage (50 minuten €70,00)
Bent je er aan toe om jezelf volledig over te geven aan diepe ontspanning van lichaam en geest? Geniet dan van de ‘Hot Stone Experience’ in Village Spa.

Village fitness
Wil je tijdens je verblijf fit blijven of je conditie op peil brengen? Als hotelgast kun je gratis gebruikmaken van onze fitnessruimte in de Village Fitness. Begin je dag goed met een cardio workout in de ochtend of sluit de dag af met een uitdagende krachttraining. De moderne fitnessapparatuur zorgt ervoor dat het je tijdens je training aan niets ontbreekt.

Village Spa & Fitness lidmaatschap
Wil je onbeperkt gebruikmaken van onze spa- en fitnessfaciliteiten? Sluit dan een voordelig en exclusief Spa lidmaatschap af. Bekijk onze lidmaatschappen op de website.

Toegang Village Spa & Fitness
De Village Fitness is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur. De Village Spa & Pool is dagelijks open van 08.00 en 22.00 uur. Kinderen tot 13 jaar mogen alleen onder begeleiding van tenminste één volwassene gebruikmaken van het zwembad. Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder 18 jaar. Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht. Bekijk hier alle huisregels van de spa, fitness en het zwembad.

  • Entreeprijs voor ‘niet-hotelgasten’: €15,00 per persoon voor het gebruik van fitness, spa en zwembad.

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!