Village Spa & Fitness

Village Spa & Fitness is weer volledig geopend.

Bij Corendon Village Spa & Fitness werk je aan je conditie en kom je voor pure ontspanning. Begin de dag sportief in onze luxe gym, trek baantjes in het zwembad en ontspan in het Turks stoombad of onze Finse sauna.

Village Spa & Fitness is open.

Je bent van 08:00 tot 21:00 van harte welkom. De Spa & Fitness is toegankelijk voor een beperkt aantal personen. Voor het reserveren van een massage kun je gebruik maken van dit Reserveringformulier
Voor het maken van een reservering voor de Spa & Fitness kun je mailen naar Spa Village

Toegang Village Spa
Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder de 18 jaar. Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht. Je mag zelf slippers nemen, maar wij bieden ook slippers aan (tegen betaling). Bekijk hier alle huisregels van de spa, fitness en het zwembad.

Toegang Village Fitness
Wil je tijdens je verblijf fit blijven of je conditie op peil brengen? Als hotelgast kun je gratis gebruikmaken van onze fitnessruimte in de Village Fitness. Begin je dag goed met een cardio workout in de ochtend of sluit de dag af met een uitdagende krachttraining. De moderne fitnessapparatuur zorgt ervoor dat het je tijdens je training aan niets ontbreekt.

Vanwege beperkte capaciteit verzoeken wij u om bij aankomst bij de spa receptie te reserveren.

De entreeprijs voor ‘niet-hotelgasten’ is €15,00 per persoon voor het gebruik van fitness, spa en zwembad. Vanwege de beperkte capaciteit gaat de duur van uw verblijf in overleg met onze spa receptie.

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren.

Reserveer voor het Zwembad/Gym

Het overdekte zwembad is geschikt voor zowel de sportieve als recreatieve zwemmer. Het zwembad is maar liefst 27 meter lang en 1.40 meter diep, dus of je nu baantjes wilt trekken om te trainen of rond wilt dobberen in het water met de kinderen, het is allemaal mogelijk. Voor de allerkleinsten is er een kinderbadje.

Zwemles
Ons Village zwembad is ook dé plek voor zwemles. Swim4all geeft zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar voor een heus zwemdiploma. Meer informatie? Stuur een e-mail naar Swim4all.

Tijden:
Ma/Di/Do/Vr: 15:00 – 18:00
Woe: 13:00 – 18:00
Za: 09:00-13:00

Toegang Village Zwembad
De Village Spa & Pool is dagelijks open van 08.00-21.00 uur. Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder 18 jaar.

Het is niet toegestaan voor gasten van buitenaf om met kinderen te boeken.
Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht. Je kan zelf slippers nemen, maar wij bieden ook slippers aan (tegen betaling). Bekijk hier alle huisregels van Village Spa & Fitness.
Vanwege beperkte capaciteit verzoeken wij u om bij aankomst bij de Spa receptie te reserveren.

De entreeprijs voor ‘niet-hotelgasten’: €15,00 per persoon voor Village Spa & Fitness.*

*Het entreeticket is geldig voor de Village Spa & Fitness faciliteiten waar het zwembad onder valt. Losse zwembadkaartjes worden niet verkocht.

Reserveer voor het Zwembad/Gym

Na een drukke dag is er niets fijner dan heerlijk ontspannen in het Turks stoombad. De combinatie van warmte en stoom heeft een heilzame werking en zorgt ervoor dat je dagelijkse spanning en vermoeidheid verminderen. De hoge temperatuur van de Finse sauna zorgt ervoor dat je bloedcirculatie verbetert, je stressniveau daalt en je je gezonder en vitaler voelt.

Toegang tot Village Spa
De Village Spa & Pool is dagelijks open van 08.00-17.00 uur. Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder 18 jaar. Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht. Je kan zelf slippers nemen, maar wij bieden ook slippers aan (tegen betaling). Bekijk hier alle huisregels van de spa, fitness en het zwembad.

Vanwege beperkte capaciteit verzoeken wij u bij aankomst bij de Spa receptie te reserveren.

Reserveer voor het Zwembad/Gym

De entreeprijs voor ‘niet-hotelgasten’: €15,00 per persoon voor het gebruik van fitness, spa en zwembad. Vanwege de beperkte capaciteit gaat de duur van uw verblijf in overleg met onze spa receptie.

Spa & Zwembad

Dagelijks: 08:00 – 21:00

Fitness

Dagelijks: 08:00 – 21:00

Massages

Elke dag mogelijk op basis van beschikbaarheid