All inclusive of Room Only? Maak hier je keuze

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Turks stoombad & Finse sauna

Beste gast,

Vanaf 5 juni zal onze Spa ook weer volledig zijn deuren mogen openen voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten. In verband met beperkte capaciteit graag van te voren reserveren.

*Spa behandelingen zoals massages zijn wel mogelijk. Voor meer informatie klikt u hier

Voor alle gasten en bezoekers blijven de bestaande maatregelen nog steeds gelden. Dit houdt in dat men 1,5 meter afstand van elkaar houdt en het dragen van een mondkapje verplicht is.

De landelijke maatregelen van het coronavirus zijn hier verder te lezen.

Stap voor stap kunnen we er samen alles aan doen om het virus niet verder te verspreiden. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren.

Na een drukke dag is er niets fijner dan heerlijk ontspannen in het Turks stoombad. De combinatie van warmte en stoom heeft een heilzame werking en zorgt ervoor dat je dagelijkse spanning en vermoeidheid verminderen. De hoge temperatuur van de Finse sauna zorgt ervoor dat je bloedcirculatie verbetert, je stressniveau daalt en je je gezonder en vitaler voelt.

Toegang tot Village Spa
De Village Spa & Pool is dagelijks open van 08.00-21.00 uur. Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder 18 jaar. Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht. Je kan zelf slippers nemen, maar wij bieden ook slippers aan (tegen betaling). Bekijk hier alle huisregels van de spa, fitness en het zwembad.

Vanwege beperkte capaciteit verzoeken wij u bij aankomst bij de Spa receptie te reserveren.

De entreeprijs voor ‘niet-hotelgasten’: €15,00 per persoon voor het gebruik van fitness, spa en zwembad. Vanwege de beperkte capaciteit gaat de duur van uw verblijf in overleg met onze spa receptie.

All inclusive of Room Only? Maak hier je keuze

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen