Village zwembad

Beste gast,

Vanaf 5 juni zal onze Spa ook weer volledig zijn deuren mogen openen voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten. In verband met beperkte capaciteit graag van te voren reserveren.

*Spa behandelingen zoals massages zijn wel mogelijk. Voor meer informatie klikt u hier

Voor alle gasten en bezoekers blijven de bestaande maatregelen nog steeds gelden. Dit houdt in dat men 1,5 meter afstand van elkaar houdt en het dragen van een mondkapje verplicht is.

De landelijke maatregelen van het coronavirus zijn hier verder te lezen.

Stap voor stap kunnen we er samen alles aan doen om het virus niet verder te verspreiden. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren.

Het overdekte zwembad is geschikt voor zowel de sportieve als recreatieve zwemmer. Het zwembad is maar liefst 27 meter lang en 1.40 meter diep, dus of je nu baantjes wilt trekken om te trainen of rond wilt dobberen in het water met de kinderen, het is allemaal mogelijk. Voor de allerkleinsten is er een kinderbadje.

Zwemles 
Ons Village zwembad is ook dé plek voor zwemles. Swim4all geeft zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar voor een heus zwemdiploma. Meer informatie? Stuur een e-mail naar Swim4all.

Toegang Village Zwembad
De Village Spa & Pool is dagelijks open van 08.00-21.00 uur. Het gebruik van de sauna of fitness is niet toegestaan voor kinderen onder 18 jaar. Het dragen van zwemkleding en slippers is verplicht. Je kan zelf slippers nemen, maar wij bieden ook slippers aan (tegen betaling). Bekijk hier alle huisregels van Village Spa & Fitness.

Vanwege beperkte capaciteit verzoeken wij u om bij aankomst bij de Spa receptie te reserveren.

De entreeprijs voor ‘niet-hotelgasten’: €15,00 per persoon voor Village Spa & Fitness.*

*Het entreeticket is geldig voor de Village Spa & Fitness faciliteiten waar het zwembad onder valt. Losse zwembadkaartjes worden niet verkocht.

All inclusive of Room Only? Maak hier je keuze

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen