Caroline Hartel

bestuurslid Corendon Foundation

“Als relatieve nieuwkomer bij Corendon Hotels & Resorts is sinds begin 2020 maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid binnen de groep mijn werkgebied.

Het is voor mij een eer om vanuit die discipline als medebestuurder ook de vertaalslag van de duurzaamheidsstrategie te maken naar de uitvoering van projecten binnen de Corendon Foundation op basis van de vier thema’s: empowerment van jeugd en jongeren, bescherming en herstel van natuur en milieu, stimulering van kunst & cultuur & behoud van (cultureel) erfgoed, en tenslotte het steunen van kleinere, lokale initiatieven op het gebied van toerisme op onze bestemmingen. Dat doen we door zowel financieel als in mens- en denkkracht bij te dragen aan projecten die intern of extern worden aangedragen.

Wij werken bij Corendon vanuit de gedachte “we welcome everyone, everywhere”, wat als motto goed past bij mijn doel om zowel persoonlijk als uit naam van Corendon bij te dragen aan een duurzame bestemming, zodat zowel de lokale maatschappij als de Corendon gast voor nu en in de toekomst de beste en duurzaamste ervaring deelt op toeristisch gebied. Alleen op die manier kan iedereen, dus ook Corendon, blijven groeien en bloeien.”