Entertainment

Van entertainment tot sportactiviteiten en ontspanning! Grand Park Lara heeft het allemaal. Er is genoeg keuze aan activiteiten op het resort voor jou, je vrienden en familie. Geniet en maak samen onvergetelijke herinneringen.

aktiviteler-ali-s-mini-club-033

Ali's Mini Club

De kleinste gasten tussen 4 en 12 jaar beleven de hele dag door plezier in onze miniclub. We hebben een enthousiast animatieteam die een gevarieerd dagvullend programma aanbieden voor alle leeftijden. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zullen kinderen zich niet vervelen met onze binnen- en buitenspeelplaats, minidisco’s en nog veel meer creatieve activiteiten. Sommige activiteiten zijn enkel en alleen beschikbaar tijdens het zomerseizoen.

aktiviteler-profesyonel-showlar-541

Shows & avond entertainment

De dag nadert zijn einde maar de avond begint pas net. Na een prachtige zonsondergang is het tijd om de spotlights en de speakers aan te zetten. Grand Park Lara biedt een gevarieerd avondvullend programma. Zoek een tafel uit, bestel wat drankjes en geniet van een live optredens, spectaculaire shows terwijl je met familie en vrienden terug kijkt op hoe mooi je vakantie tot dusver is geweest.