Boek nu !

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Corendon Playa Kemer

Ontdek Blauw en Groen !

Corendon Playa Kemer - Just another Corendon Hotels & Resorts sites site

Accommodatie

Wakker worden met het blauw en groen van de Middellandse Zee !

Kamer voor 2 of 3 personen

Standaard Zeezicht Kamer

Kamers
 • Kamer grootte 24-27 m2
 • Tot 3 personen accommodatiecapaciteit
 • Zeezicht
 • Capsule Koffie
Kamer voor 2 of 3 personen

Standaard Landzicht Kamer

Kamers
 • Kamer grootte 24-27 m2
 • Tot 3 personen accommodatiecapaciteit
 • Uitzicht op bos of bergen
 • Capsule Koffie
Kamer voor 2 of 4 personen

Familie Kamer

Kamers
 • Kamer grootte 32-40 m2
 • Tot 3 personen accommodatiecapaciteit
 • Orman ya da Dağ Manzaralı
 • Capsule Koffie
3 Persoonskamer

Superior Kamer

Kamers
 • Grootte van de kamer 30 m2
 • Tot 3 personen accommodatiecapaciteit
 • Uitzicht op bos of bergen
 • Capsule Koffie
Volgeboekt

Kamer voor gehandicapten

Kamers
 • Kamerbreedte 22m2
 • 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed
 • Land of zwembad uitzicht
 • Thee-koffie set-up
Wifi
Minibar
Kluis
LCD Televisie
Airconditioning
Douche
Directe telefoonlijn
Haardroger Machine
Niet-rokers kamer

Activiteiten en Animatie

Sahil4

Kust en Strand

Corendon Playa Kemer die zijn naam ontleent aan het unieke strand aan de Middellandse Zee, biedt u een vakantie met een speciale zandstrand en positie, verweven in de natuur, en met de blauwe en groene kleurtinten van deze natuur.

Voor onze gasten die in de ochtend willen ontwaken met de rode lichtstralen         van de zon die uit de zee rijst: Aan de kust die een uitstekende ligging / positie heeft, zult u zich geprivilegieerd voelen met verschillende opties en een brede pier.

yeni havuz

Zwembad

Naast het open zwembad en een zwembad met 3 glijbanen: Degenen die hun  vakantie voor de lente en herfst plannen, zullen kunnen genieten van de privilege van een overdekt en verwarmd zwembad in elk jaargetijde.

hizmetler2

Services

Uw vakantiekeuze, (vanwege het ultra – alles inclusief concept, met daarnaast tevens onze bars en restaurants die gedurende 24 uur tot uw dienst zijn.)

Met de hotelkamers die modern zij gedecoreerd, een uitzicht hebben op de zee en de bergen, zult u zich comfortabel voelen. Ons professioneel animatie team zal u met concept feestjes en party’s, sport / entertainment / amusement-activiteiten             een prettige vakantie laten beleven en uw mooie herinneringen begeleiden.

aniamsyon

Feestjes / Party’s en Evenementen

Maak uw vakantie kleurrijker met speciale entertainment-concepten                         en speciale feestes / party’s.

Wij entertainen u met amusement, Latijnse dansavondjes, tropische party’s,            en gezellige concept avonden / nachten.

mini club

Mini Club

Cory & Friends Kids Club organiserert – presenteert de hele dag door verschillende kleurrijke activiteiten / amusement-evenementen waarbij uw kinderen in de open kinderspeeltuin / -park spelenderwijs iets kunnen leren en hun energie kwijt kunnen. Daarnaast is er tevens een extra overdekte speeltuin / speelterrein waarin uw kinderen tussen de 4 en 12 jaar met plezier kunnen spelen.

** Afhankeljk van de seizoenen kunnen sommige activiteiten en amusement-evenementen verschillend zijn.

fitnessss

Fitness

Naast de routine en dagelijkse openluchtactiviteiten zoals bijvoorbeeld yoga – pilates – aqua gym, die overdag worden georganiseerd, is het voor u tevens mogelijk om    onder begeleiding van onze professionele trainers te kunnen sporten  in de fitnesszaal / fitnessruimte.

Corendon Playa Kemer - Just another Corendon Hotels & Resorts sites site

Restaurants en Bars

Restaurant

Zephyrantes Hoofdrestaurant

Ons restaurant met uitzicht op de zee biedt u de gelegenheid en ruimte waar u      met plezier kunt ontbijten – lunchen – dineren en een open buffet die met speciale recepten van de chef-koks worden voorbereid.

Food Court

Food Court Restaurant

In ons Food Court Restaurant die service verleent binnen het concept ultra alles inclusief, kunt u kiezen voor de uitgebreide menukaart en à la minute service aan tafel.

Bonafides

Bona Fides À la Carte Restaurant

Voor een chique en stijlvol diner met verschillende internationale gerechten en smaken, behoort ons Bona Fides À la Carte Restaurant tot uw voorkeuren.

** Het restaurant biedt 6 dagen per week service, waarbij telkens apart per couvert wordt afgerekend en u vooraf dient te reserveren

seafood

Seafood À la Carte Restaurant

Bent u er klaar voor om verschillende zeeproduct gerechten en smaken te proberen, terwijl u wordt omgeven door de geur van de zee?
U kunt reserveren bij Seafood À la Carte Restaurant om de verschillende recepten –  gerechten en zeeproducten van onze chef-kok te proeven.

** Ons restaurant biedt 6 dagen per week service, waarbij telkens apart per couvert wordt afgerekend en u vooraf dient te reserveren.

pastane

Banketbakkerij en Patisserie

Onze banketbakkerij en patisserie biedt u gedurende uw vakantie 24 uur per dag ijsservice – verschillende recepten van de chef-kok en verschillende speciale koffiesoorten.

barlar

Bars

Met de cocktails die met de speciale recepten van onze mixoloog worden voorbereid kunt u in (en naast) het verkoelend zwembad genieten van uw vakantie, gezellig tijd doorbrengen op het terras van de lobbybar (die 24 uur per dag gratis service verleent) met een uitzicht op de zee en de alcoholische en non-alcoholische dranken ontdekken op het unieke zandstrand aan de Middellandse Zeekust.

Corendon Playa Kemer - Just another Corendon Hotels & Resorts sites site

Spa & Wellness

spa6

Spa

Terwijl u geniet van de natuur, ontdekt u een spa-ervaring die u van top tot teen zuivert.

Met speciale rituelen en natuurlijke materialen revitaliseert u uw lichaam en ziel.

Corendon Playa Kemer - Just another Corendon Hotels & Resorts sites site

Corendon Playa Kemer biedt u een vakantie midden in de groene en blauwe kleurtinten van de natuur met het speciale zandstrand. Onze accomodaties bevinden zich op een schitterende locatie en zijn een voorkeur voor degenen die verschillende ervaringen tijdens hun vakantie willen beleven en wakker willen worden met de roodkleurige lichtstralen van de ochtendzon.

Corendon Playa Kemer die zich op een schitterende locatie bevindt                      (op slechts 4 Kilometer afstand van het Taurus Geberte) en geschikt is voor uw vakantie, biedt u de gelegenheid voor het uitoefenen van sport / body rafting of om  in de door sparren / dennenbomen omringd ravijn Göynük Canyon natuurwandelingen te doen.
Corendon Playa Kemer die u de mogelijkheid biedt om de natuur en                      de geschiedenis te ontdekken, bevindt zich op 30 Kilometer afstand                       van de kabelbaan Tahtalı Teleferik, waar u met de eerste lichten van de zon            het ontwaken van de natuur, (en tegen de avond), de stille zonsondergang tussen de bergtoppen kunt zien, op 24 kilometer afstand van de antieke / oud-Griekse havenstad Phaselis (Lycia / Lycië) en op 45 kilometer afstand van             Luchthaven Antalya.

Wij beschikken over speciale hotelkamers voor onze gasten met een handicap en daarnaast ook over aangepaste, speciale hellingen / voorzieningen / gebruiksgebieden en verschillende terreinen.

** Om deze speciale hotelkamers voor gehandicapten te gebruiken dient u zich vooraf te melden bij de balie voor reserveringen.

Ons hotel biedt gratis een open parkeergelegenheid voor uw privé-voertuigen.

Boek nu !

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen