Village All Inclusive Restaurant

Of je nu wel of niet verblijft in ons hotel, je bent van harte welkom om te komen eten! In het Village All Inclusive Restaurant geniet je onbeperkt van een grote verscheidenheid aan overheerlijke en verse gerechten uit diverse internationale keukens. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid internationaal all-inclusive ontbijt-, lunch- of dinerbuffet.

Reserveer hieronder via de groene buttons gemakkelijk en snel je (laat) ontbijt, lunch of diner. Heb je een all inclusive verblijf (Costa Holanda) geboekt? Reserveer dan jouw tafelreserveringen hier.

Wil je met een groep van 14 personen of meer bij ons komen eten? Reserveer van tevoren via: social.village@corendonhotels.com

Ontbijtbuffet

Lunchbuffet

Incl. frisdranken, koffie, thee, wijn & bier
Lunchbuffet reserveren

Meer info

Dinerbuffet

Incl. frisdranken, koffie, thee, wijn & bier
Dinerbuffet reserveren

Meer info

Kom jij bij ons ontbijten, lunchen of dineren?

Of je nu kiest voor een overheerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of een smaakvol All Inclusive diner, ons Village All Inclusive Restaurant is dé plek om te genieten van de lekkerste smaken. Hieronder vind je per maaltijd meer informatie over onder andere de openingstijden, prijzen en kinderkortingen.

Elke ochtend kun je in het restaurant genieten van een uitgebreid internationaal ontbijtbuffet. Het ruime aanbod aan verse en gezonde ontbijtgerechten zorgen voor een uitstekende start van de dag! Je boekt een (laat) ontbijtbuffet gemakkelijk bij wanneer je een verblijf reserveert of via de groene boekingsbutton hierboven.

Openingstijden:

Ontbijt: 07.00 – 10.00 (verdeeld in 3 tijdsblokken van 3 kwartier)
Laat ontbijtbuffet: 10.00 – 11.00 (op zaterdag en zondag)

Prijzen:

Zo t/m Do: €10 per persoon
Vr t/m Za: €13 per persoon
Kinderen t/m 12 €8 per kind

Kinderen tot 2 jaar eten gratis.

In het Village All Inclusive Restaurant kun je onbeperkt genieten van een grote verscheidenheid aan overheerlijke en verse gerechten uit diverse internationale keukens. Geniet dagelijks in het All Inclusive Restaurant van een uitgebreid lunchbuffet. Je boekt een lunchbuffet gemakkelijk bij wanneer je een verblijf reserveert of via de groene boekingsbutton hierboven.

Openingstijden:

Lunch 12:30 – 17:00

Prijzen:

Zo t/m Do: €13 per persoon
Vr t/m Za: €15 per persoon
Kinderen t/m 12 €9 per kind

Kinderen tot 2 jaar eten gratis.

Geniet in het All Inclusive Restaurant van een uitgebreid all inclusive dinerbuffet. Gedurende 2 uur proef je onbeperkt van een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit diverse internationale keukens. Frisdranken, bier, wijn, koffie en thee zijn in het all inclusive buffet inbegrepen. Je boekt een dinerbuffet gemakkelijk bij wanneer je een verblijf reserveert of via de groene boekingsbutton hierboven.

Openingstijden:

gesloten voor diner tot 18 december

Prijzen:

Zo t/m Do: €25 per persoon
Vr t/m Za: €27 per persoon
Kinderen t/m 12 jaar -50%

Kinderen tot 2 jaar eten gratis.