Village All Inclusive Restaurant

Beste restaurantbezoeker,

Als Corendon Hotels & Resorts streven wij altijd naar een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf. Veiligheid en welzijn van de gasten maar ook die van onze medewerkers staan bij ons voorop, onder alle omstandigheden. Er is daarom besloten om de restaurants & bars voorlopig te sluiten voor niet-hotelgasten om de 1,5 meter samenleving te kunnen waarborgen. Wil je toch gebruikmaken van onze faciliteiten, zoals de restaurants & (sky)bars en bioscoop? Boek dan via deze link jouw verblijf in het Corendon Village Hotel Amsterdam en geniet van je vakantie in eigen land! 

We volgen de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Nederland op de voet. Wanneer er veranderingen plaatsvinden omtrent het opnieuw openen van onze faciliteiten voor niet-hotelgasten, wordt dat vermeld op deze website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en alvast bedankt voor je begrip.

 Met vriendelijke groet,

Corendon Hotels & Resorts

In het Village All Inclusive Restaurant geniet je onbeperkt van een grote verscheidenheid aan overheerlijke en verse gerechten uit diverse internationale keukens. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid internationaal all-inclusive ontbijt-, lunch- of dinerbuffet of een feestelijke weekend brunchbuffet.

Informatie en reserveren:
Je kan via onze website reserveren. Wil je met een groep van 14 personen of meer bij ons komen eten? Reserveer van tevoren via e-mail: social.village@corendonhotels.com

Ontbijt Buffet

Maandag tot en met Zondag:

07:30 – 11:00

Internationaal ontbijt

Lunch buffet

Inclusief frisdranken

Maandag tot Vrijdag:
12:00 – 16:15

All inclusive lunchbuffet

Diner buffet

Inclusief frisdranken, wijn & bier

Maandag tot zondag:
17:00 – 21:15

All Inclusive Diner