Corendon Bar&Bistro

Welkom bij onze Corendon Bar&Bistro, waar we met trots Starbucks Coffee serveren.

high-tea-cbb

Welkom bij onze High Tea!

Geniet van een heerlijke high tea met verse sandwiches, scones en een variëteit aan verleidelijke gebakjes en desserts. Daarnaast kunt u kiezen uit een selectie theeën om uw zintuigen te prikkelen.

Trakteer uzelf op een ontspannen middag met vrienden en familie terwijl u geniet van de gezellige sfeer van onze High Tea voor slechts €29 per persoon.

🕐 Tijd: 13:00 – 15:00 📅 Datum: Zaterdag & Zondag

Reserveer nu!
weproudlyserve

Waar we een scala aan koffieopties en andere drankjes aanbieden, van een kleine stevige espresso tot een heerlijke grote romige Latte Macchiato en verse sapjes.

Naast onze koffie en sapjes verwennen we je ook graag met een assortiment aan heerlijke zoetigheden en hartige hapjes. Geniet van de gezellige sfeer in ons café, waar je natuurlijk ook de mogelijkheid hebt om op je laptop te werken terwijl je van je favoriete drankje geniet.

Kom langs en ontdek de perfecte plek om te ontmoeten, te ontspannen, te werken en te genieten van een goede kop koffie in een gezellige en gastvrije omgeving

wpsc1

Espresso Drinks

Geniet van klassieke espresso-based dranken zoals cappuccino, latte, macchiato en americano. Onze barista’s zijn getraind om de perfecte balans te creëren tussen de rijke espresso en romige melk.

wpsc2

Iced Coffees

Voor de warmere dagen bieden we verfrissende iced coffees aan. Probeer onze iced coffee met melk, cold brew, of een van onze seizoensgebonden varianten.

wpsc3

Teavana™ Teas

Ontdek een wereld van thee met ons assortiment Teavana™-theeën. Van verkwikkende groene theeën tot kalmerende kruidentheeën, er is voor elk wat wils.

wpsc4

Frappuccino® Blended Beverages

Als je op zoek bent naar een heerlijke verwennerij, probeer dan onze Frappuccino® blended beverages. Met smaken zoals Mocha, Caramel, Java Chip en nog veel meer, zorgen deze koude, romige dranken voor een echte traktatie.