Verwen je moeder op deze speciale dag met een heerlijke moederdagbrunch!

Heerlijke gerechten, verfrissende bubbels en drankjes, allemaal voor een vaste prijs.

Ons moederdag aanbod

Met liefde en precisie gerechten samengesteld.

Maak Moederdag extra speciaal

corendon-ayce

Vier Moederdag in een sfeervolle omgeving, ideaal voor gezellige familiemomenten, terwijl je 2 uur lang geniet van verschillende gerechten, zoals vers brood, breed assortiment aan beleg van zoet tot hartig en diverse warme en koude gerechten.

  • 2 uur lang onbeperkt genieten van internationale delicatessen.
  • inclusief koffie, thee, bier, wijn, en fris
  • Kinderen t/m 11 jaar brunchen voor de helft van de prijs.
  • 3 uur lang gratis parkeren.
  • Speciale arrangementen voor groepen vanaf 8 personen.
Nog niet boekbaar

Heerlijke moederdag lunch Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel. Alles keurig netjes en smaakvol. Leuk attentie voor de moeders. Echt een aanrader.

— Johanna Claassen | Bezoek op 12 mei 2023

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Voor Moederdag 2025 bij Corendon Amsterdam Schiphol Airport, is de brunch beschikbaar van 12:00 tot 15:00 uur, verdeeld over drie shifts: 12:00-14:00, 12:30-14:30 en 13:00-15:00

We streven ernaar om een gevarieerd menu aan te bieden dat voldoet aan verschillende voedingsvoorkeuren en -vereisten, waaronder halal.

Bij ons staan we altijd klaar om tegemoet te komen aan speciale dieetwensen van onze gasten. We begrijpen dat iedereen unieke voedingsbehoeften heeft, of het nu gaat om allergieën, voedselintoleranties, religieuze voorschriften of persoonlijke voorkeuren. Daarom streven we ernaar om een divers en inclusief menu aan te bieden dat aan verschillende dieetwensen voldoet.

Voor Moederdag hebben we speciale activiteiten gepland! We zullen live entertainment bieden om extra sfeer toe tevoegen. Bovendien zullen we alle moeders verwennen met een attentie als blijk van waardering voor hun onvoorwaardelijke liefde en toewijding. Het belooft een onvergetelijke dag te worden.