Vier Pasen bij Corendon All You Can Eat

Met seizoensgebonden lekkernijen en klassieke favorieten.

Ons Paas Aanbod

Maak Pasen extra speciaal met onze brunch selecties


All You Can Eat Paasbrunch

2 uur lang voor een vaste prijs.

corendon-ayce

Geniet van de gezellige en warme sfeer die perfect is voor familiebijeenkomsten, terwijl u zich tegoed doet aan een onbeperkte selectie van internationale gerechten.

  • 2 uur lang onbeperkt genieten van internationale delicatessen.
  • inclusief koffie, thee, bier, wijn, en fris
  • Kinderen t/m 11 jaar brunchen voor de helft van de prijs.
  • 3 uur lang gratis parkeren.
  • Speciale arrangementen voor groepen vanaf 8 personen.
Schrijf je alvast in voor vroekboekkorting!

Geweldige Paasbrunch! De Paasbrunch was zo geweldig, heel veel keus, zeer goede kwaliteit en een mooie ambiance !

— Ms. Irma Van Putten| Bezoek op 9 april 2023

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Voor Pasen 2024 bij Corendon Amsterdam Schiphol Airport, is de brunch beschikbaar van 12:00 tot 15:00 uur, verdeeld over drie shifts: 12:00-14:00, 12:30-14:30 en 13:00-15:00

We streven ernaar om een gevarieerd menu aan te bieden dat voldoet aan verschillende voedingsvoorkeuren en -vereisten, waaronder halal.

Bij ons staan we altijd klaar om tegemoet te komen aan speciale dieetwensen van onze gasten. We begrijpen dat iedereen unieke voedingsbehoeften heeft, of het nu gaat om allergieën, voedselintoleranties, religieuze voorschriften of persoonlijke voorkeuren. Daarom streven we ernaar om een divers en inclusief menu aan te bieden dat aan verschillende dieetwensen voldoet.

Met Pasen hebben wij een gevarieerd scala aan activiteiten gepland om onze gasten te vermaken en te laten genieten van een onvergetelijke ervaring. Deze omvatten onder andere een ballon- en tattoo-artiest die creatieve en kleurrijke ontwerpen zal maken om jong en oud te verbazen en te betoveren. Daarnaast zal er een live gitaaroptreden zijn om een sfeervolle en muzikale ambiance te creëren die de feeststemming versterkt. Als een extra vleugje vriendelijkheid en warmte zal er ook een ‘complimentenmevrouw’ aanwezig zijn om onze gasten te voorzien van hartverwarmende woorden van waardering en positiviteit.